2777
2789
عنوان

جاری افریته

756 بازدید | 17 پست

شوهرم پیش برادرش کار میکنه منو جاریم دو ساله قطع رابطیم تو یه ساختمونیم الان جلو راهرو رو لباساشو اویزون کرده یه ذره جا گذاشته واسه رفت امد شوهرم میترسه ب داداشش چیری بگه بخاطر همین هی سر خم میکنع زنش هر کاری میکنه من اجاره ام الان هر کاری میکنع دعوا بینذازه ک شوهرمو از کار اخراج کنه من چیکار کنم یه ذره راه نیس ادم رد شع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوف من بودم لباساشو از بند می‌کشیدم پرت میکردم اونور 

اخراج بشه  اگه من جای تو بودم خودمو راحت میکردم به شوهرم میگفتم یه کار دیگه پیدا کنه 

تا کی بخوای اذیت بشی بعدش جاریت بگه دام خنک شد اذیتش کردم  

منم با جاریم خیلی بدم خیلی زیاد حتی تو مهمونی جواب سلام همو هم نمی‌دیدم .. همیشه سعی میکنم  تو جمع کوچیکیش کنم که آب بشه ... خاک بر سر این جاری ها که آدم نیست یه مشت حیوانن

مگه میره چسبیده اینجا خونه برادر شوهر بزرگمه ادم خوبیه میسازه باهامون

پس اونا رو آدم بده کن.کاری کن جاریت با تو نسازه .اگه با چسبیدن بهشون پیشرفت میکنی چشاتو رو این حرکات ببند .فقط زندگیتو ببر جلو تا از اون جا برین.ادم خوبیه استفاده کن

کاربری دست دونفر
اوف من بودم لباساشو از بند می‌کشیدم پرت میکردم اونور اخراج بشه اگه من جای تو بودم خودمو راحت میکردم ...

اون با تو مشکل داره یا تو با اون عزیزم؟ منم جاریام میان خونه مادرشوهرم میشینن فقط یه جاریم کمک می‌کنه چون مادرشوهرم پیره دلم میسوزه کمک میکنم بقیه میشینن عین مهمون منم ناراحت میشم ولی باز میگم ولش کن

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اون با تو مشکل داره یا تو با اون عزیزم؟ منم جاریام میان خونه مادرشوهرم میشینن فقط یه جاریم کمک می‌کن ...

اون که یه بهونه بشه از این ساختمون برن هم اینکه پدرشوهرم مادرشوهرم پیرن کع ما نگع داریم هم اینکه شوهرمو از کار بنذازه