2777
2789
عنوان

بابام چشه

125 بازدید | 4 پست

واقعا بابام چرا اینجوریه ؟ 

رفتم یجا سرکار 

اظافه کاری هامو نداد 

بهم ۳تا شریک نطر داشتن 

توهین و تحقیرم کردن 

حقوقمم ۱ماه بعد دادن 

بجای ۱کار ۲کار ازم کشیدن ..

بعد با بابام حرف شد میگم بابا بنظرت اینا ادمای عوضی ای نبودن ؟ میگ ن باباجان ادمای مال مردم خور و بدی نبودن اگ عوضی بودن حقوق تو نمیدادن 😐😐

نمیفهمه واقعا یا خودشو زده ب نفهمی ؟ 

ساعت کاریمم از ۴عصر تا ۱۲شب بود 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین موقعیت نباید یک طرفه دید یعنی تا با کارفرما حرف نزد نمیشه گفت چقدر حق با شما بوده 

.

اگر اینجوریه که شما میگید پدر دو حالت داره

یا خیلی ساده و مهربون هستن

یا خیلی با تجربه، چون انواع کارهارو دیده میدونه تو این شرایط اینا خیلی چیز ساده ای بوده 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطرشما کدومش ؟

گفتم نمیتونم‌نظر بدم تا با کارفرما حرف نزنم 

شما یه طرف قضیه را می‌بینی

اونم اون طرف 

نمیشه نظر داد و گفت کی حق میگه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
گفتم نمیتونم‌نظر بدم تا با کارفرما حرف نزنم شما یه طرف قضیه را می‌بینیاونم اون طرف نمیشه نظر داد و گ ...

بابام هیچ وقت منو درک نمیکنه 

مثلا گفتم بابا بنظرت برم توخیریه کار کنم یا فروشندگی 

خیریه حقوقش ۱۲۰۰بود فروشندگی ۵م بود 

گف برو خیریه ک همه زن هستن منم ب حرف این پاشدم رفتم ۱۰روز رفتم و حقوقم خورده شد چون مدیرش خودشو گم و گور میکرد ک قرارداد نبنده و هرچی زنگ زدم دیگ ج نداد ...

ی بار دیگ ام خواستم برم سرکار مونتاژ کاری بود گفتم برم بابا گفت اره برو خیلی ام خوبه یادمیگیری کارای فنی رو ۱ماه رفتم ولی خداشاهده حساسیت گرفتم همیشه سرفه سرفه میگف عادت میکنی دستام تمام با کاتر و...بریده بود میگف اینا ک چیزی نیس من جوونی هام انقدر داغون شدم 😐 مگ من مرد ام اخه و اومدم بیرون 

جاکفشی رو میگ بیا دوتایی ببریم انباری طبقه ۵ام و ما همکف هستیم اخرسر داد زدم گفتم بابا نمیفهمی من دخترم ؟ نمیفهمی برای من سخته ...

هرچه در جستن آنی ،آنی