2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ممنون عزیزم اونی که آلوسیاه رو میجوشونن میریزن تو آبکش بلد نیستی؟

الوسیاه رو بشور...بزار آب جوش بیاد...۱۰دقیقع بنداز تو آب‌جوش ک جوش بزنه...بعد ۱۰دقیقه درارشون بنداز توابکش...بعدش ب اندازه دلخواه نمک بزن بهشون..بعدش رو گونی پهنشون کن زیر آفتاب خشک بشن...نزار زیاد خشک بشن...

الوسیاه رو بشور...بزار آب جوش بیاد...۱۰دقیقع بنداز تو آب‌جوش ک جوش بزنه...بعد ۱۰دقیقه درارشون بنداز ...

فدات عزیزم.حتما بایو رو گونی باشه؟اگه ازابن توری ها طوراخ دار باشه اشکال داره؟

آهان درسته عزیزم

رب الو .الو روبشور و چوبش دُمش رو بگیر...بنداز تو دبه و درشو محکم ببند...بزاررزیر آفتاب ۱هفته بمونه...بعدش بندازشون تو قابلمه چنگ بزن تا دونهاش دران...بعدش از صافی ردشون کن تاپوستش گرفته بشه...بعد بزار رو شعله تا ایش گرفته بشه...بستگی ب سلیقه خودت میتونی آبکی رب بگیری یا سفت...باهمین رب میتونه لواشک بگیری...

رب الو .الو روبشور و چوبش دُمش رو بگیر...بنداز تو دبه و درشو محکم ببند...بزاررزیر آفتاب ۱هفته بمونه. ...

واییییی مرسی عزیزم همیشه دنبال یه روش خوب بودم برا رب میوه.عزیزم بریزی تو دبه زیر آفتاب کپک نمیزنه؟

واییییی مرسی عزیزم همیشه دنبال یه روش خوب بودم برا رب میوه.عزیزم بریزی تو دبه زیر آفتاب کپک نمیزنه؟

درشو محکم ببندی نه...نرم میشن ...۴تا۷روز خوبه بمونن..رب ک گرفتی ..سینی استیل رو با روغن خوب خوب چرب کن...رب رو روسینی پخش کن وبزار پشت پنجره زیر آفتاب...

درشو محکم ببندی نه...نرم میشن ...۴تا۷روز خوبه بمونن..رب ک گرفتی ..سینی استیل رو با روغن خوب خوب چرب ...

عزیزم برا لواشک هم شما کیسه فریزر یا نایلون رو چرب میکنی درسته؟

سلام عزیزم آلوسیاه چطوری خشک کنم

بشورشون...بعد۱۰دقیقه داخل آب‌ و روغن ۱۰دقیقه بجوشن..آب و۵قاشق روغن مایع...بعدش بنداز تو آبکش ک آبشون بگیره..بعدنمک بزن بهشون...بنداز جلو آفتاب خشک بشن..البته البته۲روز ۱بار باید زیر و روشون کنی

بشورشون...بعد۱۰دقیقه داخل آب‌ و روغن ۱۰دقیقه بجوشن..آب و۵قاشق روغن مایع...بعدش بنداز تو آبکش ک آبشون ...

ممنون عزیزم.روغن چرا باید بریزی؟یعنی همه جاروغن میزنن آخه هرچی خریدم ندیدم چرب باشه.میدونی من آلو ترش برا مواد مرغ شکم پر میخوام