2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست

سلام عزیزم ای کاش این سوال نمی پرسیدی شما دیگه الان بارداری گلم مبادا با حرف یکی بخوای بندازیش ها دورت بگردم مبارکت باشه منم سه تا دارم خیلی خیلی راضی ام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میتونم بگم خدا ارزوی منو به شما راورد ه کرده خوشا به سعادتت شکر گذار خدا باش ازامروز تا قیامت که ...

عزیزم ایشالابه حق این ماه عزیزدامنت سبز بشه

خدایاشکرت به خاطروجودهمسرم پسرم ودخترعزیزم 😍😍
خداحفظشون کنه دختر منم چهارو نیم و اونیکی سه سالشه.ناخواسته باردار شدم جرات سقط ندارم دیگه نگهش میدا ...

منم ازگناهش ترسیدم نتونستم با خودم گفتم حتماخیرییتی توش هست

سلام عزیزم ای کاش این سوال نمی پرسیدی شما دیگه الان بارداری گلم مبادا با حرف یکی بخوای بندازیش ها دو ...

نه فقط انگارمحض درد دل کردن بودعزیز

نه فقط انگارمحض درد دل کردن بودعزیز

خب خدارو هزار مرتبه شکرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

خداحفظشون کنه.دوتا دختر خیلی خوبه.دخترای من بازی میکنن کیف میکنم

آره پسر بادخترم همبازی هستن خداروشکربچه کوچیک میبینن خیلی ذوق میکنن دوست دارن

سه بچه داشتن فقط داشتن خونه و ماشین شرط نیست اونا که واسه خودتون آیا شما از پس آینده سه تا بچه برمیا ...

خداروشکرشوهراهل تلاشه واسه آینده بچه ها دوتا خونه یه زمین شریکی ماشینم خارجی داریم البته قسط زیاد داریم ولی می‌دونم شوهرمیتونه باعرضست خداروشکر