2777
2789

طبیعیه عزیزم از مادرت مادرشوهرت حتی همسرت کمک بگیر، شما تازه زایمان کردی چیزای مقوی بخور حتما قرص مکمل بخور

بهش پستونک بده راحت تر میخوابه

تا خوابید بخواب

این روزها هم میگذره مطمین باش هگه ما مادرها این روزها رو پشت سر گذاشتیم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر منم ۴۸روزشه همه این سختیارودارن چارشم فقط و فقط تحمله ایشالا رفته رفته بهتر میشه

من آدمی بودم که همش میخوابیدم الان بی خوابی برام خیلی سخته غیر از اینا همش افکار منفی میاد تو سرم که دیگه من مال خودم نیستم دیگه نمیتونم تنها باشم دیگه نمیتونم با شوهرم خلوت کنم  

روشناي مامان 25مرداد اومد بغلم 😘😘😘😘😘خدایا همه چشم انتظارارو حاجت روا کن 😘
من آدمی بودم که همش میخوابیدم الان بی خوابی برام خیلی سخته غیر از اینا همش افکار منفی میاد تو سرم که ...

عزیزم خوش خوابتر از من فک نکنم وجود داشته ولی الان فک کنم ۲ساعت به زور بشه مجموع خوابیدنام.د ر مورد افکار منفی هم طبیعیه با گذشت زمان همه چی حل میشه و به موقعیت جدید عادت میکنی