2777
2789
توکل به خدا ولی میخوام سعی کنم چون واقعا دو بار زایمان بیشتر نمیخوام کنم

دو تا دختر هم نعمته 

بخدا سخت بگیرس برعکسه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی وی اف خیلی دردسر داره؟ کسی که مشکل نداشته باشه، همون بار اول میگیره؟ من یه دختر دارم میخوام اگر ی ...

بنظرت خواهربهتره یاداداش داشته باشه؟

من دومی روباردارم دختره باهم میشن دوتا دختر

خیلی میگفتم کاش میرفتم منم جنسیتشو انتخاب میکردم

بله دختر دارم دومی میخوام پسر باشه

نمیخواد بری ای وی اف انجام بدی وقتی مشکلی نداری بعد هم با آی وی اف هم نمیتونن چنین کاری انجام بدن از میکرو هم بالاتر هست اینکار بیا پولت بده من بهت بگم چکار کنی پسر دار بشی 

بنظرت خواهربهتره یاداداش داشته باشه؟من دومی روباردارم دختره باهم میشن دوتا دخترخیلی میگفتم کاش میرفت ...

ببین هر دو خوبی  خودشونو دارن من خودم دو تا برادر دارم  ولی خواهر ندارم تا الان مشکلی با نداشتن خواهر نداشتم  چون به موقعهش با هام درد و دل کردن به موقعش حمایتم کردن من دلم میخواد روزی اگه نبودم یه مرد بالا سر دخترم باشه چون خودم برادر دلسوز داشتم  میخوام اونم داشته باشه سعی میکنم دخترم مستقل و موفق بار بیارم  مثل خودم که هم جوره  خدارو شکر موافقم  ولی داشتن یه پسر در کنار دخترم خوشحالم میکنه اینطوری دو جنس تجربه کردم  باور کنید اگه اولی پسر بود بازم ای وای ف میکردم مه دختر بشه من دو جنط میخوام 

بنظرت خواهربهتره یاداداش داشته باشه؟من دومی روباردارم دختره باهم میشن دوتا دخترخیلی میگفتم کاش میرفت ...

صددددددالبته خواهر.... ببین ذرررره ای شک نکن... بچه همجنس باشه خیییلی بهتره... خونه ای که یکی از بچه ها فقط دختر باشه صدد در صد در اینده شااید روزی چند بار بگه کاش خواهر داشتم... من خییلی حواسم بود کسی از خواهر داشتن جلو دخترم نگه که حساس نشع ‌‌‌بقیه ام حواسشون بود چون گفته بودم بهشون. اما دیدم جدیدا دخترم با این که ۴ سال خورده ایشه خودش شخخصا و بدون اینکه کسی بهش بگه  به این نتیجه میرسه روزها که : کاش یه خواهر داشششتمممم.... 

کلا بچه همجنس خیلی مزایا داره. خیییلی ....بهم برای شخص بچه ها و هم برای پدر مادر...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
آی وی اف خیلی دردسر داره؟ کسی که مشکل نداشته باشه، همون بار اول میگیره؟ من یه دختر دارم میخوام اگر ی ...

اولش چن تا آزمایش و چکاپه و خیلی آمپول داره که باید سر ساعت و بموقع زده بشه دنگ و فنگ زیاد داره ولی بنظرم ارزششو داره اگه کسی واقعن پسر یا دختر بخاد

اولش چن تا آزمایش و چکاپه و خیلی آمپول داره که باید سر ساعت و بموقع زده بشه دنگ و فنگ زیاد داره ولی ...

اگر کسی مشکل خااصی مثل تنبلی و اینها نداشته باشه، با یک مرتبه باردار میشه؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
جدا چه کاری کنجکاو شدم ولی باور کن ریسک نمیکنم ای وای اف میکنم انشالله

دختر خوب دارم بهت میگم ای وی اف اینکار و نمیکنه بهش میگن پی جی دی بعد هم اگر تعداد جنین ها از 4تا بیشتر بشه بقیه روال کار و انجام میدن وگرنه کنسل میکنن به هر حال احتمالش خیلی زیاد نیست که جنین بگیره یا نه