2777
2789
عنوان

شما بودید میرفتید سرکار؟

455 بازدید | 27 پست

من 28سالمه و دوتا بچه 2سال و نیمه و1ساله دارم.شوهرم راضی نیست برم سرکار.حالا تو شهرمون واسه ی ارگانی دارن اسم نویسی میکنن ومدارک میگیرن رفتم فوق العاده شلوغ بود ی چیزی حدود 500 یا600نفر تا الان اسم نویسی کردن.حالا بنظرتون دنبالش بگیرم امیدی هست برم سرکار؟مشخصم نکردم چقدر نیرو میخوان

اگه شوهرت راضی نیس که به مشکل میخوری 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا بچه کوچیک داری! 

شوهرتم راضی  نیست و این یعنی اینکه باهات همراهی نمیکنه و قطعا مسئولیت های خونه و بچه ها هم رو دوش خودته!!!! 

پس نری بهتره

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟

به عنوان زنی که بچه کوچک داشت و خانه دار بود و شاغل شد توصیه میکنم اگه نیاز شدید مالی نداری بهتره وقتت رو برای بچه هات بزاری

مهم ترین سرمایه زندگیت بچه هات هستن

من بی نظرم و تو بی نظیر

اگه من جای شما بودم تا میتونستم از تربیت دوتا گل لذت میبردم تا اینکه بخام خستگی و اعصاب خوردی کار به جونم بخرم برای یه کم درامد بیشتر. بعضی خانوما هیچ درامدی ندارن مجبورن برن سرکار ولی شما که همسرتون درامد داره از زندگی لذت ببر با دوتا گلی که تاچشم روی هم میذاری بزرگ میشن. به نظرم الان روزای قشنگی داری

النا جون من فقط ۶ سال اول زندگیمو با

عشق بزرگ شدم

کیف میکردم

چون مادرم کنارم بود بهم توجه داشت

ولی بعدش وقتی باغ خرید از ۷ سالگی ب بعد 

داغون شدم 

الان بچه هات کوچیکن خیلی 

نذار تو این سن توجه کم ازت ببینن

چیه نکنه توقع داری عکس گربه بذارم ؟!   

عزيزم من خودم شاغلم خيليم با كار كردن موافقم اما با ٢ تا بچه كوچيك و مخالفت همسرت خيلي سخت ميشه

باز به بنيت نگاه كن من شخصا فكرنكنم همچين بنيه اي داشته باشم اگه فكر ميكني ميتوني بچه هاتم كسيً هست نگه داره برو

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
کار خوبه اگه خودت دوست داری  بچه هاتو میخوای چیکار کنی ؟  همسرتون چرا مخالفت میکنن؟

بچه‌هام میزارم پیش مامانم .میگه چون بچه‌ها کوچیکن نیاز به مراقبت دارن البته بهونه اشه دوست نداره برم سرکار