2777
2789
عنوان

خوشگلی خیلی مهمه

336 بازدید | 12 پست

توی اطرافم هر کسی میبینم یا توی جمع های دخترونه و زنونه  و آقایون که هستم میبینم خیلی خوشگلی مهم شده و یک جور معیاره 

اعتماد به نفسم از بین رفته 💔

من دیدم خوشگلا شوهر پولدار پیدا میکنن😗

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا دروغ بگیم 

بله خیلی تاثیر گذاره حتی توی روابط اجتماعی ساده هم اول همه قیافه مخصوصا تیپیت نگاه می کنند بعد باهات آشنا می شند حتی هم جنس های خودمون وظاهر مهمه برای همه افراد و نمیشه انکار کرد

ولی تا حدی خودمون می تونیم تاثیر گذار باشیم تو ظاهر خودمون مخصوصا تیپمون یعنی عامل ناراحت کننده ای نیست 

اطراف ما پول خیلی مهمه!!!هر کسی پول‌دارتره اجر و قرب‌ش هم بیشتره!حالا طرف نزول‌خور باشه!!یاموادفروش ...

دیگه زندگی واسه کسایی که پولدار نیستن و معمولی ان خیلی سخت شده 

چرا دروغ بگیم بله خیلی تاثیر گذاره حتی توی روابط اجتماعی ساده هم اول همه قیافه مخصوصا تیپیت نگاه می ...

هر چه قدر هم تیپ خوب داشته باشیم اخرش اول به قیافه نگاه می کنن

چرا دروغ بگیم بله خیلی تاثیر گذاره حتی توی روابط اجتماعی ساده هم اول همه قیافه مخصوصا تیپیت نگاه می ...

من اوایل خیلی تاکیید داشتم خودم باشم نه آرایشی داشتم و نه عملی یا هیچ چیزی 

و هیچ کسی بهم محل نمی زاشت 

منم توجه نمی کردم

ولی وقتی بینیم عمل کردم و کراتین کردم موهام کلا رفتار همه باهام تغییر کرد 

یادم میاد دوستام عکس گرفتند بعد عکسی که من تو نبودم گذاشتند و استوری کردند و انقدر ناراحت شدم کلا با اون آدما سرد شدم 

ولی بعد از تغییر کلا متوجه شدم رفتار همه عوض شده و متاسفانه ۹۹ درصد آدم ها ظاهر بینند و تاثیر گذاره

خسته شدم واقعا از خودم بدم میاد

نه عزیزم این حرفو نزن 

الان عصر جدید هستیم پول داشته باشی بری سر کار انقدر عمل های متنوع هست اگه طبیعی انجام بدی یا به اندازه زیبا میشی 

الان دیگه زشتی وجود نداره 

خودت بپذیر هرجور که هستی 

من خودم تغییری انجام ندادم یه بینی و یه موهام صاف همون کراتین کردم و دیگه قصدی هم ندادم کاری کنم چون صورت خودم پذیرم با هر زیبایی و زشتی هرکی خوشش بیاد بیاد هرکی نمیاد نیاد