2777
2789
عنوان

تشنج

90 بازدید | 9 پست

مامانا توراخدا کمکم کنید حالم بده😭😭😭

من پسرم۲۱ماهشه هفته قبل دقیقا جمعه تشنج کرد به دلیل تب بالا

بعد سه روز بستری بود دوشنبه مرخص شد سی تی اسکن ازمایش خون ادرار نوار مغز همه چی ازش گرفتیم همه چی خوب بود دکتر گفت جای نگرانی نیس 

قرص فنوباربیتال ضد تشنج میدم بهش هر۱۲ ساعت 

الان همش استرس دارم ی هفته اس نه خواب دارم نه خوراک معده درد بی جون شدم همش میگم نکنه رایان دوبارع تب کنه تشنج کنه

حالا میخوام ی سوال بپرسم بنظرتون با وجود قرصی ک بهش میدم ممکنه دوباره تشنح کنه؟؟

نگران نباش

قرصش رو سر وقت بده

مواظب تبش باش تو بیماریها

یک سال بکوب  کنترل کن دم بیماری

دیگه موقع نمیخواد ززیاد نگران باشی و بی خواب

ب احتمال خیلی زیاد بعد اون دیگه تشنج نمیکنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر درکت میکنم . پسر من تشنج بدون تب داره . قرصش کاربامازپین. تا قرص میدم اصلاااا تشنج نداره ولی نخوره چرا داره .. منم چند ساله خواب راحت ندارم از ترس تا ۴ صبح بیدارم تا صبح ۲۰ بار بهش سر میزنم . .. شما سعی کن تب نکنه بچه . کرد سریع رسیدگی کن بهش . استرس رو هم دور کن از خودت 

وقتب طولانی باشه بله بعضی تبها تانیم ساعت طول میکشه

اینطور نیست عزیزم . من کسایی میشناسم ۴۰ ساله بیماری تشنج دارن بارها تشنج کردن . بسیار باهوش و عاقل هم هستن .. ممکنه تشنج خیلی طولانی باعث اتفاق ناگوار بشه و تمام ولی خل و چل نمیکنه .