2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم ازدواج کنم

491 بازدید | 40 پست

احساس پوچی میکنم، انگار هدف اصلا ندارم 

استرس آینده، نگرانی تموم زندگیم رو گرفته 

34 سالمه سر کار هم میرم، خانوادم هم اصلا محدودم نمیکنن

هر چی خاستگار هم میاد همه مطلقه و بچه دار 

اصلا هم دوست ندارم مطلقه ازدواج کنم حالا زن مرده بازم 

(در ضمن شوهر بدردنخور زیاد هست منظورم یه مرد خوب با وضع مالی که خوب باشه) 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

برای ازدواج موفقت دعا میکنم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم امیدوارم یک مرد خوب سر راهت قرار بده خدا

ممنون 💖 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

دیر نیست. فکر کن مامان من ۲۰ و چند سال پیش توی ۳۶ سالگی ازدواج کرد.

روی توسعه فردیت کار کن فرد مناسب خودت بیاد سراغت

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
عزیزم من با ۲۵ سال سن و باکره بودن شدم زن ادمی ک ی زن طلاق داده و ی بچه م داره ازش .. یکم توقعتو بیا ...

حتما مرد خوبی بوده 

منم از۲۵ اینا احساس کردم دلم ازدواج می‌خوادبه خدا نزدیک شو من اصلا مذهبی نیستم ها برای خودت و عشق به ...

خیلی نماز و قرآن وچله.... انجام دادم ولی انگار دارم اعتقادم رو از دست میدم