۰۰۰۰رها۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 413 عنوان لیسانس 37 بازدید | 6 پست از کجا بفهمم صادر شده یا نشده؟سامانه ای هست؟کد پیگیری دارم چند تا سایت هم رفتم ولی نتیجه ای نداشتنمیخوام هم کلی راه پاشم برم دانشگاه که تازه بگن نه هنوز صادر نشده 1403/04/29 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترملانصرالدین عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2558 باید با بخش فارغ التحصیلان دانشگاهتون تماس بگیری.کد پیگیری منظورتون کد مرسولات پستیه؟ علت عقبماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.
۰۰۰۰رها۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 413 باید با بخش فارغ التحصیلان دانشگاهتون تماس بگیری.کد پیگیری منظورتون کد مرسولات پستیه؟ والا تماس جواب نمیدن مجبورم برم تا اونجاسر مدرک کاردانیم همینطوری شد مجبور شدم دو بار برم و بیامنه خود دانشگاه بهم کد پیگیری داده بود فکر کنم با اون میشه پیگیری کرد که مدرکم صادر شده یا نه
دخترملانصرالدین عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2558 والا تماس جواب نمیدن مجبورم برم تا اونجاسر مدرک کاردانیم همینطوری شد مجبور شدم دو بار برم و بیامنه خ ... والا ما از سامانه دانشگاه درخواست مدرک رو میدادیم و همونجا هم قابل پیگیری بود و درنهایت بصورت پستی ارسال میکردن علت عقبماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.
۰۰۰۰رها۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 413 والا ما از سامانه دانشگاه درخواست مدرک رو میدادیم و همونجا هم قابل پیگیری بود و درنهایت بصورت پستی ا ... کاردانی رو خودم مستقیم گرفتمگرچه اول بهم گفتن برو اداره پست ولی اونا کلا از همه جا بی خبر بودن دوباره برگشتم دانشگاه جامعمیتونم بپرسم دانشگاه شما چی بود آزاد دولتی ؟
دخترملانصرالدین عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2558 کاردانی رو خودم مستقیم گرفتمگرچه اول بهم گفتن برو اداره پست ولی اونا کلا از همه جا بی خبر بودن دوبار ... دولتی علت عقبماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.
۰۰۰۰رها۰۰۰۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 413 دولتی آها من علمی کاربردیم احتمالا واسه همینه اینقدر دردسر داره