2777
2789
عنوان

زایمانم نزدیکه

54 بازدید | 5 پست

امروز جمعه است و اومدم خونه مامانم اینا.

همیشه جمعه ها خونواده ما جمع هستن.

فاصله خونه مادرم و خونه خودم حدودا ۴۵ دقیقه است.

همسرم عادت نداره با من بیاد و اکثرا تنهایی میام، خیلی سعی کردم کاری کنم که بیاد ولی نتیجه ای نداشت تا اینکه بی خیال شدم کلا .... دیگه هم برام مهم نبود باهام بیاد یا نه.

فقط مناسبتا و مهمونیا میاد، کلا زیاد اهل رفت و آمد نیست .  ( آخرین بار سالگرد یکی از اقوام که اردیبهشت بود، اومد)

سال اول بعداز عقدمون هرهفته با من میومد ولی کم کم دیگه نیومد، البته به نظرم مادرشوهرم هم در این قضیه بی تقصیر نبود. چون همش میگفت چرا هرهفته میری خونه مادرت، جاریت یه هفته درمیون میره.  

(جاریم الان پدر و مادرش هردو فوت کردن و به گفته خودش فقط حسرت و گریه شبونه براش مونده)

امروز از صبح دارم فکر میکنم بعد زایمانم با نوزاد چجوری برم به خونوادم سر بزنم، من که نمیتونم با نوزاد رانندگی کنم. حداقل باید ۶ ماهه بشه تا بتونه تو صندلی ماشین بشینه

من باید هرهفته بهشون سر بزنم چون واقعا خیلی حساس هستن و ناراحت میشن، خودمم دلم تنگ میشه. (شرایطی که مریض میشدم یا جای دیگه دعوت بودیم، فرق داشت و اون هفته نمی‌رفتم)

اولا شوهر منم فقط موقع دعوت و مناسبت‌ها میره، شاید سرجمع سالی ده بار هم نره، نزدیک هستیم با خونه مامانم، یه خیابون فاصله داریم، به شدت هم بین شوهرم و خانوادم احترام هس، هیچ مشکلی هم ندارم و بگم هم بیا، میاد حتما، اما میگم هرطور خودش راحت هس، نوزادت هم میذاری داخل کریر، میذاری یا رو صندلی، یا پایین صندلی

اولا شوهر منم فقط موقع دعوت و مناسبت‌ها میره، شاید سرجمع سالی ده بار هم نره، نزدیک هستیم با خونه مام ...

بین شوهر من و خونوادمم خیلی احترام هست.

آره نهایتا این کارو بکنم.

فعلا تا ۴۰ روز که قراره خونه مامانم بمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین شوهر من و خونوادمم خیلی احترام هست.آره نهایتا این کارو بکنم.فعلا تا ۴۰ روز که قراره خونه مامانم ...

زیاد خودتو ناراحت نکن که شوهرم نمیاد، معمولا دامادها زیاد در خانه پدر زن راحت نیستن که تند تند برن، حداقل اطرافم، همین شکلی خیلی دیدم، دوما نی نی هم انشالله قشنگ یه کریر گود بگیر که داخلش هرچی گودتر، امنیتش بیشتر بذار روی صندلی یا پایینش، ب همین راحتی، این وسطا به خاطر بچه گهگاهی هم شوهرتو مجبور کن که بیاد، بگو برا امنیت بچه بیا، یا حداقل بیاد شما رو برسونه و یه خستگی در کنه خونه مامانت اینا بعدش برگرده، نگران نباش، همه چی به وقتش راه حل داره

زیاد خودتو ناراحت نکن که شوهرم نمیاد، معمولا دامادها زیاد در خانه پدر زن راحت نیستن که تند تند برن، ...

آره درسته خونه ما راحت نیست.

اگه خیالم از امنیت بچه جمع باشه، برام مهم نیست که بیاد یا نه...

من کریر نخریدم، میخواستم یه دونه معمولی بخرم ولی با این حرف شما میرم یه خوبشو میخرم