2777
2789

اینو باید ددی سایت بپرسی

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ذهنت. تو این حیطه میچرخه 

تو یه نر بیشتر نیستی !

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

پستهای تو بیشتر منحرفن ...

منحرفن ؟

کدوما مثلا 😂😂😂😐

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

اگه اقایی بگه...بگه....عزیزم بحثای من پزشکی هستن تو فازت عشق و عاشقیه

اخ چقد تو بیکاری ک رفتی تاپیکای متو زیر رو کردی 😂😂😂

بله با افتخار فازم عشق و عاشقیه

مثل تو  مرد نیستم 

بیام خودمو زن جا بزنم  

اخ چقد تو بیکاری ک رفتی تاپیکای متو زیر رو کردی 😂😂😂بله با افتخار فازم عشق و عاشقیهمثل تو مرد نیس ...

تو چقد اسکولی دیگه که فک میکنی خیلی مهمی..کلا دنبال اثبات اهمیتتی باور کن نیستی

تو چقد اسکولی دیگه که فک میکنی خیلی مهمی..کلا دنبال اثبات اهمیتتی باور کن نیستی

😂😂😂حالت خوبه ؟!

من کی گفتم مهمم 

کی اثبات کردم ؟

😐مرد به زنه جس نداره دچار اختلال میشه.موضوع حل مشکل نعوذنه مشاوره به زنی که طرفش اختلال داره

نه ابجی تا جایی که می دونم ریشه هورمونی داره مثبل تیرویید خیلی تاثیر داره یا مشکل دیابت..و یا مشکلات دیگه جسمی