2777
2789
عنوان

پوست خوب

46 بازدید | 6 پست

سلام برای لک های صورتتون جه چیزی زدین ک واقعا تاثیر داشت و اینکه جوشای سرسیاه دماغتونو چیکارمیکنید؟من هرروز تخلیه میکنم باز فرداش درمیان بخاطر اینک فشارشون میدم هم همیشه رو دماغم پوست پوستیه

جوشای سرسیاه با چسب بینی لانبنا 

واسه لک هم سرم الفا اربوتین خوبه و ویتامین سی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

چسب جوش سر سیاه بینی بخر

لک های صورتم با سرم ویتامین سی

البته سرم ویتامین سی به تنهایی مضره

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرماه فیشال میکنم جوش سرسیاهام از بین میره و بعدشم روتین پوستی که اسکینکرم بهم داده رو میزنم که جوشام در نیاد تا ماه بعد اصفهان میرم فیشال شماره اسکینکرمو میزارم کارش عالیه خاستی ازش مشاوره بگیر 

09908261691

عزیزم ببین این یه مشاور پوست شمارشو برات می‌ذارم تازه اگه نیاز به دارو داشته باشی میگه از داروخانه شهرت می‌خری و هدفش فروش محصولات خودش نیست که بخواد حتماً محصول خودش رو بده 

09026744639