2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم

76 بازدید | 4 پست

دوستان من سرم ۷.۸ روزیه درد میکنه احساس میکنم از چشمامه وقتی یه چشمم رو میگیرم یکی ضعیف میبینه ازدور 

به نظرتون اگ دکتر عینک بده تااخر عمر باید بزنم؟

نزدیک بینه یا دوربینه؟

اگر دور و تار میبینی نزدیک بین 

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ه چشمم تار میبینه دوررومیترسم دکتر عینک بده

منم اینجوری بودم دکتر عینک داد و نمیزنم  

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض