2777
2789
عنوان

شده ی گناهی کنید بعد خدا بزنه کمرتون😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 44 پست
چطوره خدا فقط ما رو آزمایش میکنه؟؟یعنی اومدیم این دنیا فقط آزمایش بشیم بدون اینکه زندگی کنیم؟؟

فقط شما نیستین حتی ائمه و پیامبرا هم ازمایش میشن

اما این میزان ازمایش بستگی به اعلام امادگی خود طرف داره اینکه چطوری مراحل این ابتلاهارو رد میکنه....

زندگی هم همیشه هست همین که داریم نفس میکشیم ی زندگی دوباره س...همین ک گوشی ب دست مون هست و گوشه بیمارستان نیستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان کلی دوست دارم ک فقط تلفنی و مجازی حرف میزنیم.سالهاس .ذره ای حرف غیر مرتبط بینمون رد و بدل نش ...

این که خیلی خوبه که مرزارو رعایت میکنید موفق باشید خاااانوم♥️

این که خیلی خوبه که مرزارو رعایت میکنید موفق باشید خاااانوم♥️

مرسی دختر گل .

بخودت سخت نگیر .همین این حسا میگذره.منم تو سن شما بودم و درک میکنم.ب امید خدا مستقل میشی و دیگ مردا برات اهمیتی نخواهند داشت

شما چند سالته و شغلتون چیه

۱۸، تا چند روز پیش محصل 

جواب ریپلایتون رو دادم فک میکنم آپلود نشده پس مجدد میگم که : فک میکنم محیط کار مسئله جداست و همه مومظف هستن تو محیط کار تو چارچوب قوانین رفتار کنند و با همکارانشون  با رعایت یسری خط قرمز ها دوستانه معاشرت کنند اما خارج از ابن محیط و توی سوشال مدیا قضیه فرق داره اکثر پسرا (بهتر بگم کسایی من سعی کردم باهاشون دوستانه ارتباط بگیرم) توجیه نشدن و به ارتباط کاملا دوستانه و بدون حاشیه دختر با پسر اعتقادی ندارند و سعی کردن که بحث رو به حاشیه و مسائل لاپایی(خیلی عذرمبخوام) بکشونن

ببخشید کجای کلامم زشته ؟!!!😂😐😐مشخصه پاسخی برای حرفم ندارید پس لطفا ریپلای نکنید

ببین سنت خیلی کمتر ازینی هست ک‌بخوام بحث کنم و این کلمات برای ی دختر ۱۸ ساله خیلی زشته .

مگه چاله میدونه یا..