2777
2789
عنوان

شده ی گناهی کنید بعد خدا بزنه کمرتون😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همینجوری خدا زده کمرمون،ولی به حال روزی که گناه کنیم

این جمله اولتون اشتباهه عنوانی هم که من زدم اشتباهه

خداکمر کسی نمیزنه اگر اتفاقی هم می افته یا ازمایش الهی هست یا نتیجه اعمال خود ماهاست

ببین دقیقا منم همبنطورم 

واسه همین با هیچ پسری تصمیم گرفتم حرف نزنم چون کوچکترین چتی که بکنم خدا زود جوابمو میده و نه تنها چت کردن با پسرا بلکه حتی کارایی مثل دروغ گفتن به مامانم 

احساس میکنم این خوبه و باید خوشحال باشی ازینکه خدا انقد هواتوداره و نمیذاره راه کج بری یجورایی یه موهبته قدرشو بدون

این جمله اولتون اشتباهه عنوانی هم که من زدم اشتباههخداکمر کسی نمیزنه اگر اتفاقی هم می افته یا ازمایش ...

چطوره خدا فقط ما رو آزمایش میکنه؟؟

یعنی اومدیم این دنیا فقط آزمایش بشیم بدون اینکه زندگی کنیم؟؟

ببین راحت یعنی چی؟یعنی صحبت عامیانه؟

ینی ی جاهایی  خط مرزارو رد  کردممم🚶🏽‍♀️🤦‍♀️لعنت ب من

ببین گفت وگوی ساده عیبی نداره ها ولی ب شرط اینکه خود ادم چه میدونم تحریکی چیزی نشه یا حس گناه بهش دست نده

ک من کلا با پسر هم دوره خودم حرف میزنم ضربان قلبم میره بالا نمیدونم چ مرضیه .....😐😐💔

چت با پسر چه ربطی ب گناه داره.اونم چت معمولی.پس ماهایی ک محل کارمون همه مردن و صبح تا شب پیش همیم خی ...

ببین چت کردن با پسرا استارتشه ،طرف یواش یواش تو دام گناه میوفته و حتما حکمتی داره که خدا نمیذاره 

ببین چت کردن با پسرا استارتشه ،طرف یواش یواش تو دام گناه میوفته و حتما حکمتی داره که خدا نمیذاره

من الان کلی دوست دارم ک فقط تلفنی و مجازی حرف میزنیم.سالهاس .ذره ای حرف غیر مرتبط بینمون رد و بدل نشده .

تو شرکت فقط من دخترم بین پنج تا پسر .

تحلیلتون خوب نیست