2777
2789
عنوان

قسمت آخر در انتهای شب

751 بازدید | 8 پست

وای اونجا که ماهی تو اتوبوس به بهنام ابراز علاقه کرد

سکانس مادرش

😭😭😭😭

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@صنم_سیما  

سلام

من بابت صبح معذرت میخوام

البته کار شما هم واقعا درست نبود که مساله یکی از تاپیکای خصوصیم رو مطرح کردید من دوست نداشتم تو اون تاپیک اون موضوع مطرح بشه

ولی به هرحال منم خیلی تند رفتم همونطور که تو پستم نوشتم ناراحت بودم شما هم خانم محترمی هستین از حرفم ناراحت شدین

امیدوارم ببخشید

من دیگه اون تاپیک نمیام ولی اگر خواستین تو دورهمی ازتون معذرت خواهی کنم یا اینو اسکرین شات بگیرید بذارید اونجا.

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

@masumehjoon معصومه جان خواستم اگر ناراحت شدی از صحبتام ازت معذرخواهی کنم و حلالیت بگیرم

من هیچوقت قصد و غرزی نسبت به شما نداشتم خیلی جاها هم ازت تعریف کردم یادتونه چندبار تشویقتون کردم درس بخونید پیشرفت کنید گفتم شما بنظرم مثل هما تو پایتخت میمونید که نماینده مجلس شد

دیگه تاپیک نمیام واسه همین اینجا تگتون کردم ولی اگر خواستین تو دورهمی هم ازتون عذرخواهی کنم یا این پستو اسکرین شات بگیرید بذارید اونجا

@masumehjoon معصومه جان خواستم اگر ناراحت شدی از صحبتام ازت معذرخواهی کنم و حلالیت بگیرممن هیچوقت ق ...

عزیز دل خواهر ♥️ من از شما درسته ناراحت شدم اون لحظه ای که پستت رو فرستادن واسم 

ولی بعدش همون چیزایی که بهم گفته بودی ...همون ویژگی های مثبتی که ازم دیدی و اومدی نوشتم تو تاپیک برام 

.اونا رو به خاطر آوردم و همون لحظه...اون پست رو نادیده گرفتم 

من اگه برخلاف اینا بود نظرم همون موقع میذاشتم تاپیک 

ولی هیچ وقت همچین کاری نمیکنم 

چون هر کسی یه شخصیتی داره عزیزم ❤️

الان هم مثل یه دختر خوب برگرد تاپیک باز به فعالیتت ادامه بده 

شما هم کم طرفدار ندارین تو تاپیک که نیاز دارند به تبادل نظراتتون ♥️

حلال  به خوشی ات عزیزم 

@صنم_سیما سلاممن بابت صبح معذرت میخوامالبته کار شما هم واقعا درست نبود که مساله یکی از تاپیکای خصوص ...

سلام عزیرم ..بله اشتباه از من بود امیدوارم شما هم من رو حلال کنید ..شاید لازم باشه توضیح بدم من صحبت های شما رو در مورد زندگیت داخل تاپیک رویا جون خوندم و شما رو از اونجا میشناختم شاید پیش اومده وقتی تاپیک زدی منم آنلاین بودم و خوندم یا داخل تاپیک های دیگه که نظر دادی چون میشناختمت تو خاطرم مونده..ولی من اصلا نرفتم تاپیک هات چک کنم و بعد ازت سوال کنم .وقنی اونجور جواب دادی واقعا جا خوردم.سوالم هم واقعا بی منظور بود چون جو اونجا خیلی دوستانه است و همه رو مثل دوست و خواهرم میدونم بی پروا پرسیدم وگرنه لحنم خوب نبود.به هر حال ازتون عذر میخوام امیدوارم حلال کنید 

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

ضمنا من خیلی وقت بود تاپیک نیومده بودم و واقعا از جریان آشتی تون بیخبر بودم فقط یه لحظه برام سوال پیش اومد انشاالله خوشبخت و عاقبت باشید و باز هم دوست دارم داخل تاپیک همراهمون باشی 

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه