2777
2789

سلام شوهر من

برای شما چنده

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلیی کم ۱ درصد

بهتون چه درمانی پیشنها دادن

عمل هم کردن شوهرتون؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
فعلا دارو..قبلا عمل کرده

سلام عزیزم 

همسرم واریکوسل داره هنوز عمل نکرده مورفولوژی چند ماه قبل دو درصد بود باور نمیکنی عکس ازمایششو  میفرستم 

ی 15 روز شیره خرنوب با دوسین دادم بهش شبا هم کمپرس یخ میزاشت که من باردار شدم دیگه ادامه نداد دوره درمان فقط 15 روز بود متاسفانه بچم سقط شد بعدش که باز آزمایش داد گفت اگه بدتر شده باشه عمل کنم دیدم مورفو از 2 شده 3 فهمیدم اثر خرنوب ایناست باز براش تهیه کردم دو ماهو خورده ای داره میخوره هفته قبل آزمایش داد باورت میشه 

مورفو از 2 درصد شده 8 درصد

تعداد از 60 میلیون شده 111 میلیون 

و تحرک از 65 درصد شده 89 درصد 

سلام عزیزم همسرم واریکوسل داره هنوز عمل نکرده مورفولوژی چند ماه قبل دو درصد بود باور نمیکنی عکس ازما ...

عالی مال همسرپ مورفو ۱ درصده تحرک ۱۲ ولی تعداد خوبه  iui چطوره؟

[QUOTE=347328642]عزیزم میسه بگی دقیقا چیا بهش دادی؟شیره خرنوب از کجا گرفتی؟[

شیره خرنوب رو از عطاری گرفتم خود خرنوب هم میتونی بچوشونی و بخوره که من اینو استفاده نکردم 

دوسین براش درس کنید فقط تاکید میکنم سیاهدانه رو بلافاصله بعد از اسیاب با عسل مخلوط کن چون تو هوای ازاد سمی میشه 

شیر خرما یا معجون زیاد بخورن 

کمپرس یخ هر شب ب مدت 10 دیقه روی ب ی ض ه ها گذاشته شود 

واسه ما که جواب داد ایشلاه واس شما هم همینطور باشه 

شیره و عسل و سیاهدونه از هر کدوم چقد روزانه بخوره؟کی بخوره صب یا شب؟

شیره آخر شب ی قاشق 

عسل و سیاهدونه هم ناشتا یک یا دو قاشق 

فقط عسل و سیاهدونه طرز تهیش رو از گوگل بیار طبق اون درست کن 

شیره آخر شب ی قاشق عسل و سیاهدونه هم ناشتا یک یا دو قاشق فقط عسل و سیاهدونه طرز تهیش رو از گوگل بیار ...

چشم مرسی از لطفت عزیزم

فقط میتونم بپرسم واریکوسل همسرت گرید چنده و چند سالشونه؟

چون شوهر منم این هفته میخاد بره معاینه ببیمه داره یا نه استرس دارم

چشم مرسی از لطفت عزیزمفقط میتونم بپرسم واریکوسل همسرت گرید چنده و چند سالشونه؟چون شوهر منم این هفته ...

گرید 3 یعنی از نوع شدیدش 27 سالشونه 

بنظر من سونوگرافی برن بهتره تا معاینه چون معاینه چشمیه ولی سونو واضح میگه که داره یا ن یا گرید چنده عمل میخواد نمیخواد 

البته این نظر شخصیمه بازم هرجور مایلید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز