2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

236 بازدید | 13 پست

سلام ۸ساله باهمسرم ازدواج کردم و زندگیمون با عشق شروع شد چند روز پیش سر یه موضوع کمی بگو مگو کردیم و اصلا باورم نمیشد بگه برو سند ازدواج رو بردار و هر کاری میخوای بکن  .چند بار دیگه هم که بحث داشتیم اسم سند ازدواج آورده بود ولی ایندفه بدجوری دلم شکست شیطونه میگه تا نیست همه ی وسایلارو حمع کنم برم ولی دلم راضی به رفتن نیست 

اخلاقای بچه گانه زیادی داره زود قهر میکنه و حرف نمیزنه .سرش تو گوشیه و موقع رابطه بغلم میکنه فقط.. مثلا میدونه من قراره با ماشین برم بیرون کلیدو از عمد برمیداره خودش با موتور میره ..وقتی تو قیافس جدا میخوابه خستم از کاراش .. زندگی خیلی داره خسته کننده میشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تو روش بایستی نقطه ضعف گرفته ازت با سند ازدواج بگوش سند رو بیارم واقعا طلاق میدی خسته ام کردی بس کن زشته اینجور رفتار هات ، البته خودت بهتر میدونی میترسم به حرفم گوش کنی بدتر بشه

میدونم که بعد چند روز میاد و بدون اینکه از دلم دربیاره طبیعی رفتار میکنه ولی با قلب شکسته ام چیکار کنم تا وقتی خوبیم عاشق ترین مرد روی زمین میشه کافیه شرایط عوض بشه دیگه یادش میره منو

به نظرم بشینید باهم کامل صحبت کنید از هم فرار نکنید دور شدن هیچی رو درست نمیکنه

همیشه خودم میرم باهاش صحبت میکنم و بهشم میگم که من دنبال قهر و دعوا نیستم .همیشه خودم خواهان صلح بودم ولی خسته شدم .اون همیشه فرار میکنه

جالبه اما داره فاصله میگیره توهم بهش اجازه رابطه نده

دفعه های قبلی این کارو کردم وقتی میبینه پسش میزنم دوباره سکوت و قهر راه میندازه واقعا نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم

همیشه خودم میرم باهاش صحبت میکنم و بهشم میگم که من دنبال قهر و دعوا نیستم .همیشه خودم خواهان صلح بود ...

وقتی باش حرف میزنی بهت اهمیت میده یا ن فقط میشینه نگات میکنه واکنشی نمیده

وقتی باش حرف میزنی بهت اهمیت میده یا ن فقط میشینه نگات میکنه واکنشی نمیده

نه گوش میده و وسطاش یادش میاد که خودشم چقدر حرف داشته به من میگه خیلی غر میزنی و بهم فشار میاری منم اعصابم خورد میشه بعدش اوکی میشه ولی غرور خودشم داره و چند وقت بعد که ناراحتی پیش بیاد روز از نو

نه گوش میده و وسطاش یادش میاد که خودشم چقدر حرف داشته به من میگه خیلی غر میزنی و بهم فشار میاری منم ...

خیلی خوبه که حرف میزنه مشخصه دوس داره زندگیتون خوب باشه  خب وقتی باهم حرف میزنید مشکلاتت رو بگو همونایی که باعث قهر میشن رو به زبون ساده و ملایم بگو بگو اینا منو آزار میده فقط خیلی طولانی نمیخواد بگی نکته وار بگو که خسته هم نشه نگه باز شروع کردی