dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7469 عنوان حقوق کمتر از چقدر نمی ارزه 349 بازدید | 48 پست حداقل حقوق باید چقدر باشه ؟ و بنطرتون کمتر از چ مبلغی ارزش نداره کار کنیم ؟ حقوق هاتون چقدره ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی 1403/04/29 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 طبق قانون کار مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
dokhtrroyaiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7469 کمتر از ۸ به نظرم ۸م برات کافیه ؟ هرچه در جستن آنی ،آنی
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خط فقر ۴۰ میلیونه پس مابینوایانیم😁😂🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
دخترسبز80 عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 1414 کمتر از ۲۰ واسه ۲۴ ساعت کارمن معلمم حکمم ۱۲ خیلی کمه اصلا کفاف زندگیمو نمیده با این مخارجبقیه شغل ها که بدتر چون ساعت کاریشون از ما بیشتر طفلکی ها همیشه هم میرن
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 8615 متناسب با ساعت کار و تخصص اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mozysa عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 10999 بستگی به ساعت کار و سختی داره اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
motherofcats عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 2858 من حقوقم ۴ تومنه،پارسال ۳ بود پیارسال ۲ونیمپس اندازمو دارم برای خودمم خرج میکنماگه مشکلی پیش بیاد ممکنه یهو خالی شم و مجبور شم از کسی قرض بگیرمولی خرج خودم ینفری که خرج آرایشگاهو دانشگاهو پارتنر نداره رو میرسونه
mozysa عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 10999 خط فقر ۴۰ میلیونه کدوم شغل عادی درآمدش ۴۰ میلیونه اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...