2777
2789
عنوان

شاید کسی فهمید

69 بازدید | 25 پست

سلام چند دقیقه وقتتو بدی بهم ممنونت میشم.

الان ۲۲ سالمه و وقتی که دیپلممو که گرفتم ۱۸ سالم بود که بعدش نمیدونم چرا افسردگی شدید گرفتم و انگار رفتم تو یه دنیای دیگه و ۱۰۰۰ درجه تغییر کردم منی که اون همه فعال بودم و بیخیال الان به همه چی گیر میدم و حتی وسواس فکری شدید گرفتم ، هرکی از دوستای قدیمم منو میبینه تعجب میکنه که چرا اینطور شدم .

۴ ساله که گذشته اما من هنوز تو همون دوران موندم و باورم نمیشه بزرگسال شدم و ۲۲ سالمه و این سالامو هیچکاری نکردم حتی بیرون هم نرفتم بخاطر مشکلم ،الان میبینم اونایی که بچه بودن کلاس یازدهم و دوازدهمن وقتی میبینمشون دلم میافته پایین و میگم از اون دوران به خوبی استفاده نکردم و من یه بی عرضه ام الانم بزرگ شدم و هیچی نشدم .

نا امیدی بدی وجودمو گرفته و احساس میکنم دیگه نمیتونم برگردم و فقط به خودکشی فکر میکنم ، روانشناسم رفتم اما هیچ کدومشون هیچی بلد نیستن و دارو هم اصلاتاثیری نداره . با خانواده حرف میزنم اما اصلا گوش نمیکنن بهم و فکر میکنن چون بزرگ شدم خودم بی عرضه ام و لوسم که خودمو جمع نمیکنم اما اینطور نیست بخدا .

خواستم باهاتون به اشتراک بزارم شاید کسی حرفامو فهمید درکم کرد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️