2777
2789
عنوان

بابام با صیغه

896 بازدید | 45 پست

سلام نمیدونم چطور درد و دل کنم با نوشتن هر پیامم اشک میریزم مامانم النگو داشت ۴ تا الکی گف ک از یکی قرض گرفتم خواهرام و مامانم رو کتک زد ۲ تاشو گرف فروخت هم میفروشه هم فحش میده یعنی  بد دهن تر از پدر من و عیاش تر از پدر من وجود نداره یبار میگ ق..به یبار میگ بچم ی النگو مادرم کادو داده بود برای عقدم گف اونو در بیار چرا میبری هعی میومد میگف منم در آوردم ک نکنه کتک بزنه  مطمئنم پول رو برای اون صیغه خرج میکنه جز خدا کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم اینطوری نبود نمیدونم براش دعا نوشته یا چی خانواده همسرم خیلی خوبن این زنه کاری میخواد بکنه ک ما بد دیده بشیم نمیدونم چیکار کنم بغضم داره خفم میکنه...

من یه راهی دارم شما النگوهاتونو قایم کنید برا پرداخت دیه بعدش تو آفتابه اسید بریزین بذارید گوشه توالت ودرنهایت اب رو قطع کنید تمام  

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متوجه نشدم بابات زن صیقه ای داره؟

مادرش طلاشو داده به تو؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من یه راهی دارم شما النگوهاتونو قایم کنید برا پرداخت دیه بعدش تو آفتابه اسید بریزین بذارید گوشه توال ...

بخدا اصلا رحم نداره خیلی بده کاش پدر نداشتم این فکر ها ب سرمون رسیده از خدا می‌ترسیم وگرنه تا الان زنده نبود

من یه راهی دارم شما النگوهاتونو قایم کنید برا پرداخت دیه بعدش تو آفتابه اسید بریزین بذارید گوشه توال ...

خوبه😊😂😂😝

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بخدا اصلا رحم نداره خیلی بده کاش پدر نداشتم این فکر ها ب سرمون رسیده از خدا می‌ترسیم وگرنه تا الان ز ...

اتفاقا اینا باید زنده باشن زجربکشن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
راحت میشن البته اگه انگشتاشو تقویت نکنه

😝😂 شنیدم انگشتو میزارن بجاش یا براش مصنوعی میسازن😂😂😂

من متوجه نشدم بابات زن صیقه ای داره؟مادرش طلاشو داده به تو؟

بله زن صیغه داره 

برای عقدم ی النگو مامانم بعنوان کادو داد میگ چرا میبری خونه شوهر در بیار 

بعد دیروز هم دو تا النگو مامانم رو فروخت برای خودش

من متوجه نشدم بابات زن صیقه ای داره؟مادرش طلاشو داده به تو؟

بله زن صیغه داره 

برای عقدم ی النگو مامانم بعنوان کادو داد میگ چرا میبری خونه شوهر در بیار 

بعد دیروز هم دو تا النگو مامانم رو فروخت برای خودش