2777
2789
عنوان

شپش تو جیبامه

197 بازدید | 7 پست

میدونم برا قدیمیا تکراریه ولی میشه بهم یاد بدین چطوری پس انداز کنم شوهر هم حقوقمو میگیره هم خرجی نمیده یه گرون پس انداز ندارم تا دو چهارراه پایین تر برم. خواهر شوهرم هر سال یه طلاشو ور میداره میفروشه میده مادرش نکه میداره یه بار میندازه گردن شوهر بدبختش یه بار میگه گم کردم یه بار میگه دزدیدن ولی طلاهای منو واقعا از خونم ورداشتن دستبند و گوشوارمو مطمینم مادرشوهرم وردلشته چون کلید داشت. 

حقوق داری بعد حقوقت دست شوهرته بعد بت پول نمیده؟

بیا خودم اسید بریزم روت راحت شی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ناراحت نشي ازم اما مشكل از خودت و رفتارته 

خودت اجازه ميدي باهات اينطور رفتار كنن

حقوقتو به هيچ عنوان به همسرت نده حتي اگه زندگيت جهنم بشه از حق و حقوق خودت دفاع كن 

شماره حساب واريز حقوقتو عوض كن و يا برو بگو نصفشو توي يه شماره حساب ديگه بريزن يا أصلا خرج بتراش و بگو حقوقم سر فلان چي ( مثلا ليزر و دكتر فلان و فلان لباس و غيره رفت..) برو طلا قسطي بخر ببر بذار خونه مادرت بدون اينكه شرهرت بفهمه،

به خانواده شوهر رو نده ، قفل در و عوض كن يه بهونه پيدا كن أصلا كليد خونه رو بنداز تو جوب اب ، قفل ساز بيار قفل در و عوض كن و بگو كليد گم شده از دزد ميترسي و ديگه كليد و به مادرشوهرت نده 

هزار كار ميشه كرد به شرطي كه عُرضه داشته باشي و نترسي

و داد بيداد كني و كم نياري

فك ميكنم شخصيت مغلوبي دارين حتما مشاوره برين و تراپي بشين ، بي خيال نباش