2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658896 بازدید | 214 پست
آسیه جووون خاله من ناحیه واژنش خیلی تیره شده بود که برای سفید شدنش یکی از دوستاش لیزر ژولیت رو معرفی ...

شين جون ....تورا خدا جوابم و بده 

من پيش لطفي زاد كثافت رفتم١/٦٠٠گرفت واسه ي جلسه فقط لكه لكه اي شدع دريغ از تغيير اينقدم بهش سفارش كردم نامزد ميخام كنمم هزينم ب سختي  ب سختي جورشد واقعا روشن ميشه؟؟؟گفت ارع اما هيچ تغييري نكرد😭😭😭😭😭😭بعد جلسه دوم ك ديد اينجوري گفت برو ليزر مو ،،،ليزر موناليزا اينجودي ج نميده😭😭😭😭😭الان دچار سوختگي شده خيليييي حالم بده

ميشه بگي خالت پيش كي رفته هزينش چقد شد؟؟؟چندجلسه 

ازت خواهش ميكنم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای سفید کردن واژن از لیزر ژولیت استفاده کردم خیلی دائمی و خوب بود واقعا راضیم

پيش كي رفتي؟؟؟؟

من موناليزا رفتم سوخته دريغ از تغيير

ميشه بگي چند جلسه و هزينت چقد شد

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
من انجام دادم خيليم راضيم. تو ليزر دستگاه خيلي مهمه كه من كلي گشتم كه يه جا برم ژوليت داشته باشه. كر ...

مامان سامي پيش كي رفتي هزينت چقد شد من موناليزا رفتم دچارسوختگي شدم😭😭😭حالم خبلي بده يعني با ژوليت روشن ميشه؟؟؟

من که برای این که واژنم رو سفید کنم کلی کار انجام دادم. اخر سر رفتم پیش دکتر هلاوی یه لیزر جدید اورده باهاش سفید کردن واژن انجام میده. خیلی خوبه من جلسه دومم کلی روشن شده . خیلی خوبه . مطبش خیلی تمیز و شیکه. خواستید برید حتما وقت بگیرید خیلی شلوغه  59 28 56 88 - 53 28 56 88 [021]

آسیه جووون خاله من ناحیه واژنش خیلی تیره شده بود که برای سفید شدنش یکی از دوستاش لیزر ژولیت رو معرفی ...

شين جان چ دكتري زفت خالت و چ دستگاهي و كجا

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭
من که استفاده کردم هیچ فایده ای نداشت . رفتم لیزر ژولیت کردم سفید شد . عجیب اینکه درد هم نداشت 

كجااااا؟؟؟

چقد راضي بودي تورو خدا هرچي ميدوني بگوووو

😭😭😭😭ممنونم

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭