2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 658986 بازدید | 214 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بیکینیم خیلیی نسبت به پوستم تیره بود با یه جلسه لیزر ژولیت بیکینیم ۵ درجه روشن شد تو کلینیک لیانا انجام دادم توام خواستی بهشون سر بزن عالیه . 

دکتر هم خانم عباسی بود اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

پیج اینستاشون : @liana_._clinic

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

دکتر مژده نامداری را پیشنهاد می کنم، دکتر خوب و مهربونی است، براتون شماره مطب را گذاشتم

جهت دریافت مشاوره و یا اخذنوبت از مطب دکتر مژده نامداری، متخصص زنان در تهران از طریق شماره‌های زیر پاسخگوی شما عزیزان هستیم.

(شماره تماس مطب -> 02122884654) (فقط واتساپ -> 09374053325)

سایت دکتر مژده نامدار

dr-namdari.ir

ژیکام یعنی برکه آرزو من تنها این یکبار را زندگی می کنم
منم اگه پیدا کنم حتما امتحان میکنم گلم ممنون 😍😍😍

اگر از تیرگی بدنت کلافه شدی من یه محصول خیلی عالی میشناسم توی ۳ هفته جواب میده خودم استفاده کردم و خودت متوجه میشی که تیرگی خیلی کم شده و مدت دوره استفاده اش هم بستگی به تیرگیت داره و روز به روز بعد از استفاده ابن محصول سفید تر میشی و سفیدیش هم دائمی هست و قیمتش هم مناسبه 

عزیزم من هر برند بگی استفاده کردم کرم آی چون کرم مویام انواع کرم‌های شرکتی مثل بیز و نفیس که اشقال بودن ولی آخرش از یه عطاری یه کرم تخصصی پزشک گرفتم خیلی عالی بود البته همراه یه صابون همون ماه اول پوست پوستم دو درجه روشن شد هر محصولی ازشون گرفتم راضی بودم قیمت مناسب کیفیت عالی این شمارشونه ی‌تونی بری محصولاتشون رو ببینی کلی مشتری و فروش دارند 

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ می‌تونی پیام بدی لینک کانال رو بگیری من ندارمش