سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من یه مدته که ناحیه زیر بغل و واژنم تیره شده قبلا اینطوری نبودم راهکاری دارین واسه سفید شدن????کرمی چیزی معرفی کنید?ممنون
سلام دوستان گلم بعضی از جاهای بدنم تیره بودن خیلی اعصابم خورد بود خیلی ذهنمو در گیر کرده بود تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه عالی شده آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@
سلام خانم های گل،من حقیقت از لیزر میترسیدم چون دوستم رفته بودو راضی نبود و سوختگی داشت،،اما ی چندتا کرم استفاده کردم خوب بود،ی کرم اول استفاده کردم برای جرم و سیاهی زیاد بود ک خیلی خوب بود با ی ژل،،بعد ک پوستم روشن شد ی کرم بوتاکس بیکینی استفاده دارم میکنم ک علاوه بر روشن شدن ،افتادگی بیکینی هم برطرف میکنه،واقعا راضی بودم،حدودا ۷۰۰ تومن شد هزینه دوتا کرم و ی فوم شستشو ک بهم دادن ولی راضی بودم،شماره مشاور پوست ک تهیه کردم میزارم برای دوستانی ک مثل من از لیزر و عوارضش میترسن😀
سلام خانم های عزیز،میدونستین ی کرم هست ک علاوه بر روشن شدن، بیکینی رو هم بوتاکس میکنه!! منم نمیدونستم😀همش تو فکر جراحی و لیزر بودم ،اما اتفاقی با ی محصول آشنا شدم و تصمیم گرفتم قبل از جراحی ی بار استفاده کنم، و خداراشکر خیلی راضیم،، ی پکیج زیبا سازی ک شامل ی کرم ک هم روشن کننده و هم بوتاکس بیکینی بود و ی سوپرشیاف ک واقعا واژن در حدبکارت تنگ میکنه ،،خیلی دوسش دارم😍😉شما هم پیشنهاد میکنم قبل از جراحی و لیزرهای پرخطر حتما ی بار امتحان کنید،شماره ک تهیه کردم میزارم واستون مشکلتون بگید خودشون راهنماییتون میکنن،و ی مزیت مهم ک حداقل واسه من مهم بود این ک تو واتساپ مشاوره میدن و سفارش و ارسال همه آنلاین هست ،بدون خجالت و رودربایستی میتونی همه مشکلاتت مطرح کنی و ی محصول تهیه کنی ک هیچ کس هم متوجه نشه،