2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شخصی خودمه عشق وجود نداره دیگه

چند سالته؟ 

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
۲۳

دیگه شما بر حسب تجربتون میگین که برای همه صدق نمیکنه 

ولی من که واقعا عاشقم 

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
دیگه شما بر حسب تجربتون میگین که برای همه صدق نمیکنه ولی من که واقعا عاشقم

اره عزیز بالا هم گفتم نظر شخصی خودمه 

عاشق شدن تو سن کم همه دلخوشیمو ازم گرفت 

دیگه باور نمیکنم 

.

اره عزیز بالا هم گفتم نظر شخصی خودمه عاشق شدن تو سن کم همه دلخوشیمو ازم گرفت دیگه باور نمیکنم

عزیزم منم عاشق کسی شدم که عاشقم نیست

اره عزیز بالا هم گفتم نظر شخصی خودمه عاشق شدن تو سن کم همه دلخوشیمو ازم گرفت دیگه باور نمیکنم

دوست الان بهش پیام بدم خیلی دلم براش تنگ شده ولی وقتی میدونم تا همیشه پیشم نمیمونه و منو دوست نداره

پشیمون میشم از پیام دادن