2777
2789

عزیزم حاملگی منم پوچ بود و تو هفته یازدهم سقط شد . من تخم شوید دم میکردم . روزی یک لیوان .میخوردم . 

اگه مطمینی حاملگیت پوچه ، تخم شوید ، مریم گلی ، بومادران قاطی کن . هر کدوم یه خورده . روزی یک لیوان دم کن بخور .

و عطاری بمن گقت روزی یک قاشق نشاسته رو با ماست هم قاطی کن و بخور . رحمتو پاکسازی میکنه . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حاملگی منم پوچ بود و تو هفته یازدهم سقط شد . من تخم شوید دم میکردم . روزی یک لیوان .میخوردم .& ...

اره الان باید 9هفته میبودم ک 5هفته مونده و فقطدساک خالیه 12میلیمتره.تخم شوید رو میجوشونی یا مثل دمنوش میخوری؟

اره الان باید 9هفته میبودم ک 5هفته مونده و فقطدساک خالیه 12میلیمتره.تخم شوید رو میجوشونی یا مثل دمنو ...

من دم میکردم عزیزم. یه قاشق غذاخوری . اب هم اندازه یک لیوان . زعفرون هم دم میکردم . 

عطاری هم بهم گفت ماست و نشاسته رو تجربه کرده رو امثال ما و نتیجه بخش بوده ‌ 

.

البته من ماست و نشاسته رو بعد از سقط برای دفع بقایا میخوردم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من دم میکردم عزیزم. یه قاشق غذاخوری . اب هم اندازه یک لیوان . زعفرون هم دم میکردم .  عطاری هم ...

بنظرت سقط میشه با اینا؟من خیلی میترسم ک گورتاژ بشم.چندروز طول میکشه با این داروها؟الان دو روزه فعلا.خونریزی دارم زیاد اما لخته دفع نکردم هنوز؟

بنظرت سقط میشه با اینا؟من خیلی میترسم ک گورتاژ بشم.چندروز طول میکشه با این داروها؟الان دو روزه فعلا. ...

بنظر من چون خونریزی داری ، بزودی سقط میشه عزبزم ان شاالله . توکلت فقط بخدا باشه . میدونم روزای خیلی سختی رو داری میگذرونی عزیزم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بنظر من چون خونریزی داری ، بزودی سقط میشه عزبزم ان شاالله . توکلت فقط بخدا باشه . میدونم روزای خیلی ...

ممنونم دعا کن ک خودش بیفته.این سومین سقطم بود و شرایط روحیم داغونه حوصله بیمارستان و کورتاژ ندارم و تو این شهر غریبم کسی رو هم ندارم بیاد پیشم بیما ستان و تنهایی هم میترسم.

ممنونم دعا کن ک خودش بیفته.این سومین سقطم بود و شرایط روحیم داغونه حوصله بیمارستان و کورتاژ ندارم و ...

ان شا الله عزیزم . سه بااااااار ؟؟ ای وای . چقدر سخت عزیزم . من بارداری اولم بود و این اتفاق افتاد برام . الان شش هفته از سقطم گذشته . و هنوز گاهی به طور ناخوداگاه گریه میکنم . اصلا دست خودم نیست . و کلا از بارداری دوباره ترسیدم . 

الهی خدا کمکت کنه و خودبخود هرچه زودتر سقط بشه . و دیگه این دوره رو هیچوووووووقت تجربه نکنی . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩