2777
2789
عنوان

مکیدن لپ برای گونه آوردن

361 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها میگن این یکی از روش های برای گونه هستش کسی تجربه ایی داره راسته یا ن ؟ 

باعث کات گونه میشه یا کلا چاقی گونه؟

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

حالا کی میمکه😂👍

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورت بادکش؟بادکش سیلیکونی خیلی باحاله

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

🤣🤣نهایت کبود بشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من برای زاویه فک شنیدم..الان چند روزه ورزش انجام میدم مدل ماهی شدن لب یا غنچه ای کردن لب

اگه خدا بخواد من روزی صاحب دختری بشم به اسم لیا 💙🤩     راضیم به رضای تو خدا جونم👑👑👑👑 

خب خودت بکش چه کاریع

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من برای زاویه فک شنیدم..الان چند روزه ورزش انجام میدم مدل ماهی شدن لب یا غنچه ای کردن لب

اره همونه نتیجه داد میشه بیای بم بگی گلی🥺

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱