2821
2789
عنوان

داداشم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 61 پست
خب خودش بلنده البته دیگه کوتاه اومده الان به 170 هم راضی هست

باربکلا چقدر کوتاه اومده ۱۷۰ بین دخترا واقعا بلنده😂

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با این امضاهت خودتم کیس ازدواجه خوبی هستیاحالا داداشت یا خودت 😶🏳️‍🌈میخوامتوننننننننننننن

چقدر تاپیک واسه داداشش زده 

واقعا از تو نی نی سایت میخواد دختر پیدا کنه؟؟😂 

خانم تو دانشجو پزشکی مثلا 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

چقدر تاپیک واسه داداشش زده واقعا از تو نی نی سایت میخواد دختر پیدا کنه؟؟😂 خانم تو دانشجو پزشکی مثلا

😶😶😶هوم 

چه داداشی 

یا ما سر خصم را بکوبیم به سنگ یا او سر ما به دار سازد آونگ

😶😶😶هوم چه داداشی

من که میگم مشکوکه حالا ندانم

قد بلند نیستن عزیزم دوستام😂 😂 😂 😂

یعنی همه قد کوتاهن؟ 

حالا دوستات هیچی بیرون رو ببین از تو سایت چیزی درنمیاد

2825
2823
2791
2779
2792