2777
2789
عنوان

خانمای عرب

239 بازدید | 18 پست

چرا شما عربها تا حالا دنبال طایفه و عشره و شیخ و... هستید البته قصد توهین به رسومات شما رو  ندارم . ولی الان شیخ و ... چه سودی برای شما داره که تا حالا دنبال اینها هستید ؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیخ یعنی همون ریش سفید خب خیلی قابل احترام و حرفش  زمین نمیدازن مثلا برا زنی که قهر کنه اشتی میده چه میدونم کسی متحمل دیه بشه پا در میونی میکنه بین کسایی اختلاف پیش بیاد حل و فصل میکنه و کلا واسطه خیر هست 

من عرب نیستم ولی چون جنوب بزرگ شدم خیلی دوست عرب داشتم میگم اونطوری ها هم نیست که خیلییییی بحث شیخ و طایفه باشه بیشتر برا شناخت و آشنایی طایفه همو میپرسن

البته شاید هم محله به محله فرق کنه و شهرای کوچیک تر بیشتر همچین چیزی باشه

ولی اگر هم باشه چیزیه که از اول که عرب ها بودن وجود داشته تو تاریخشون و…

کسایی که رسمشونه براشون چیزی نیس که با حرف یکی دو نفر بذارن کنار که یک چیز اجدادیه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊... - متاهلم مردک درخواست نده. - نر تو تاپیکم نیاد!

شیخ یعنی همون ریش سفید خب خیلی قابل احترام و حرفش زمین نمیدازن مثلا برا زنی که قهر کنه اشتی میده چه ...

یعنی پدربزرگ ها و ... تو هر خانواده ای وجود نداره که ریش سفیدی کنه؟! یعنی فقط شیخ ریش سفید محسوب میشه؟! ما فارسا هم وقتی اختلافی پیش بیاد پدران و پدربزرگان ما میان وسط و مشکل را حل وفصل میکنن 

یعنی پدربزرگ ها و ... تو هر خانواده ای وجود نداره که ریش سفیدی کنه؟! یعنی فقط شیخ ریش سفید محسوب میش ...

یجور کدخداست دیگه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

یه سوال تاریخی اجتناعی،عرب ایران از چه دوره ای توی ایران بوده،بعد از حمله اعراب یا قبل از اونم وجود ...

ببخشید الان چه ربطی به عرض بنده داشت؟! من میگم این طایفه بازی ها موجب اختلاف و عدم اتحاد و همبستگی بین قوم عرب میشه . ولی اگه این قضیه طایفه بازی نباشد همبستگی و اتحاد ایجاد میشود .