2777
2789
عنوان

عدالت کجاس

78 بازدید | 8 پست

زندگی این دنیا اصلا  به توازن تقسیم نشده  بعضیا ام خوشگلن هم خانواده توبی دارن هم به طبعش  خوشبخترن و ازدواج های بهتری هم دارن بعضیا هم میدونم مقایسه کار غلطی  ولی مثلا  بین من دخترداییم  هم اون خوشگله  هم خوش  اندامه   هم ظریف  کلا ژنتیکش عالیه من  تقریبا هیچکدومشو  ندارم  حالا  بحث این یه نفر نیس   ولی اونی که  مثلا  زیباتر   تو اجتماع هم  اگثرا موفق تره   پولدارترم میشه  کیس های بهتری هم برا ازدواج داره بچه هاشم قشنگ تر میشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی بزار من لال شم کفر نگمم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چیزی به نام عدالت وجود نداره....

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

ببخشید ک سوالوم اینجا میپرسم تعداد تاپیکام تموم شدع

بنظرتون برم پیش دکتر عمومی یا متخصص ک برام ازمایش بنویسع؟

میخام ازمایش کلی بنویسع و چند تا ازمایش ریز مربوط ب استخوان و روماتیسم و چیزای دیگع بعد ک جوابش اومد برم ب متخصص نشون بدم چیکا کنم؟ یا برم پیش متخصص(بخاطر هزینع ویزیتش میگم💔😭)

ببخشید      خیلی غلط  املایی دارم    البته   اینو مینویسم چون  یکم دلم  گرفته   و از ظاهر خودم شاکیم مگنه   میدونم  که هیچ  کار خدا بی حکمت  نیست و دنیای دیگه ای قطعا برلی برقراری عدالت  هست  ولی مثلا   دختر دایی من از بس خوشکله  حجابم میگیره  قشنگه نماز ایناشم به موقع است گله فامیله  ولی  خب من واقعا حجاب بم نمیاد و بیریخت  میشم   برد همین   خب  تقریبا  اون دنیاشم اوکی تر به نطر میاد