2821
2789
عنوان

د ع ا ن و ی س

86 بازدید | 6 پست

سلام

بچه ها دعانویس عالی تو کرمانشاه میشناسین واسه زبانبند میخام

خونوادم با ازدواجم مخالفن

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

چرا مخالفن 

دیوانه ای این راهش نیست میخوای با دعا نویس خانوادت راضی کنی

معلومه حق با خانوادته

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول بگو برا چی مخالفن

دلیلشون بیخودیه

فقط میگن ن

میشه واسه رسیدن منو عشقم بهم صلوات بفرستین😔❤️بهم بگین منم صلوات میفرستم....ب عشقم رسیدم خدایاشکرت😍تولدم عقدمه🥺🎀هرچند خونوادم هنوزم اذیتم میکنن ولی بعد عروسیم واسه همیشه میرم🥲

چرا مخالفن دیوانه ای این راهش نیست میخوای با دعا نویس خانوادت راضی کنیمعلومه حق با خانوادته

چون دوست بودیم مخالفن

شاید عشق کورت کرده. خانواده بی دلیل مخالفت نمیکنن

ن تصمیمم عاقلانس

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792