2777
2789
عنوان

مهمانی رسمی

237 بازدید | 19 پست

سلام . امشب مهمانی دارم بعد پنج سال خانواده همسرم شام دعوت کردم ..... البته خیلی دعوتشون کردم اما بنا به جریاناتی قبول نمیکردن ..... الان مادر و پدر همسرم از مکه اومدن منم مهمانی گرفتم 

میخوام برای شام چلوگوشت درست کنم زعفرونی با زرشک پلو با مرغ ریش ریش اونم با ی کوچولو زعفرون اینا رب کسی دوست نداره ‌‌‌ با ماست و خیار و سالاد فصل و سالاد الویه بنظرتون بده خیلی استرس دارم هم اینکه چجوری درست کنم که عالی بشه آخه خودشون اشپزن‌ رستوران دارن نمیخوام بد باشه غذام 

جاریم‌ دعوتی داد چلو گوشت داد با کوفته تبریزی و سالاد فصل و سیب زمینی و ماست و خیار 

هیچکی به کوفته ها لب نزد بنده خدا کلی زحمت کشیده بود حالا منم میخوام زرشک پلو درست کنم با رب کلا مخالفن 

زرشک پلو خوبه یا قورمه سبزی ؟؟؟

قطعا قرمه سبزی هم خوش خوراک تره هم ساده تر و استرس ید بشه نداری 

ولی مرغ میگی مدل خاص میخورن فکر نکنم بتونی خوب در بیاری چون ایراد گیرن 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زرشک پلو با مرغ ریش ریش رسمی نیستبنظرم میتونی باقالی پلو با مرغ کنارش بگذارییا یه مدل خورشت

قورمع سبزی خو دوتا غذای گوشتی ناجوره 

هم اینکه میخوام فقط دومدل باشه زرشک پلو حالا با مرغ کامل 

قطعا قرمه سبزی هم خوش خوراک تره هم ساده تر و استرس ید بشه نداری ولی مرغ میگی مدل خاص میخورن فکر نکنم ...

قورمه سبزی رو هم بقدری ترش میخورن آدم حالش بد میشه میترسم نخورن بمونه آخر بریزم سطل اشغال

قورمه سبزی رو هم بقدری ترش میخورن آدم حالش بد میشه میترسم نخورن بمونه آخر بریزم سطل اشغال

بنظرم بیرون سفارش بده کباب راحت کن خودت رو 

یه خورش فسنجون قیمه کنارش درس کن 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بنظرم بیرون سفارش بده کباب راحت کن خودت رو یه خورش فسنجون قیمه کنارش درس کن

میخوام خونگی باشه نمیخوام پشت سرم بگن از بیرون گرفت خودشو راحت کرد میمومد رستوران خودمون مهمونی میداد سنگین تر بود

به نظرم برای مهمونی رسمی مرغ ریش ریش زیاد خوب نیست

فقط مرغت رو کامل بپز بقیه چیزایی که گفتی عالیه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
میخوام خونگی باشه نمیخوام پشت سرم بگن از بیرون گرفت خودشو راحت کرد میمومد رستوران خودمون مهمونی میدا ...

خوب بنظرم از خودشون بپرس 

ولی میتونی خودت جوجه کباب کنی و کنارش خورش ساده 

بین قطعا شوهرت بهتر می‌تونه کمکت کنه یه عمر با این پدر مادر سر سفره بوده عادتشون می‌دونه 

ولی چه خوب که ۵ سال یکبار میان برای من انقد میان که زده میشم

به نظرم برای مهمونی رسمی مرغ ریش ریش زیاد خوب نیستفقط مرغت رو کامل بپز بقیه چیزایی که گفتی عالیه

دوتا غذای زعفرونی کنار هم مشکلی نداره بخداااا از دیروز از بس فکر کردم سردرد شدم 

دوتا غذای زعفرونی کنار هم مشکلی نداره بخداااا از دیروز از بس فکر کردم سردرد شدم

نه عزیزم وقتی با رب مخالفن چه اشکالی داره؟!

مرغت رو خوب سرخ کنی و چلو گوشتتم خوب جا بیافته خیلی هم عالی میشه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
خوب بنظرم از خودشون بپرس ولی میتونی خودت جوجه کباب کنی و کنارش خورش ساده بین قطعا شوهرت بهتر می‌تونه ...

عزیزم شوهرم پرسیدم میگه من نمیدونم هر چی که خواستی خرید کردم برات میخوای یک مدل درست کن میخوای ده تا 

سه سالی باهم قهر بودیم دقیقا از شب بعد عروسیمون 

رفت و آمد تعطیل ..... بعدم که آشتی کردیم چون همسرم با خواهرش قهر بود مادر و پدرش خونه ما نمی اومدن‌ هر چی دعوت میکردم میگفتن اول شوهرت آشتی کنه بعد ما میایم وگرنه اصلا نمیام الان نمیدونم چیشده که قبول کردن 

میخوام شیرینی و چای بدم اول که اومدن 

شام هم زرشک پلو با چلوگوشت سالاد فصل و ماست و خیار شایدم الویه هم درست کردم دلستر و دوغ و نوشابه 

دسر هم ی دسر کاراملی نسکافه ای 

میوه فصل و تخمه و چای 

در آخر هم بدرقه