2777
2789
عنوان

تهدیدم میکنه

1018 بازدید | 19 پست

سلام من به یه مشکلی خوردم گفتم بیام اینجا ازتون کمک بگیرم ، دوست پسر سابقم منو با عکس و فیلمایی که ازم داره تهدید میکنه و متوجه شدم که در مقابل پخش نکردنش ازم رابطه میخاد :( 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منم عکس داره و می‌دونم اتو دستشه ولی من همه چیزو ب خانوادم گفتم ک اگر الان بخواد کاری هم کنه خانوادم در جریان هستن ولی مطمئنم کاری نمیکنه 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

غلط کرده ،اصلا نترس،اگه یبار باج دادی دیگه افتادی تورش

نه باج ندادم ، دیروز با اکانت فیک یکی اومد بهم پیام داد گفت مراقب عکس و فیلمات باش میخام پخش کنم گفتم چه عکس و فیلمی گف به وقتش میبینی بعد بلاک کردم دیگه 

از منم عکس داره و می‌دونم اتو دستشه ولی من همه چیزو ب خانوادم گفتم ک اگر الان بخواد کاری هم کنه خانو ...

من روم نمیشه خانوادمو در جریان بزارم که عکس و فیلمای …. از من داره 

من روم نمیشه خانوادمو در جریان بزارم که عکس و فیلمای …. از من داره

می‌دونم منم حرف پشت سرم زد ک فهمیدن منم دیگه مجبور بودم بگم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ببین اگه تهدیدت میکنه ک میاد دم در خونه تون و ب بابات میگه و فلان. هیچ پسری چیز اونو نداره ک بیاد همچین کاری کنه چون اول خودش ب چیز میره!

بگو ازت ازت شکایت میکنم میگرخه.

اصن نترس.. و نزار بفهمه و فک کنه و حس کنه ترسیدی!

پی ام داد یا زتگ زد اصننننننن یع کلمه همجواب نده. فقط بلاک.

آخر سر اگ دیدی اوضاع بحرانیه از پلیس فتا کمک بگیر. قشنگ جمعش میکنن برات.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..