2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😢😢

661 بازدید | 39 پست

دیگه واقعا خسته شدم  با این که یه سال و نیمه عقد کردیم حتی یه روز هم نمیتونیم همو تحمل کنیم همش کارمون شده دعوا همش ایراد میگیریم از خانواده هامون هم اون هم من ، وقتی میبینم هرچی دلش میخواد ایراد میگیره از رفتارهای خانوادم منم ایراد میگیرم چون خسته شدم بس که تحمل کردم و توجیحش کردم که اشتباه میکنه  در مورد رفتار. های خانوادم 

اصلا موندم  چی کار. کنم 😭😭😭 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بسیاری از این رفتارها بعداز عروسی درست میشه.....مشکل دیگه ندارید؟!!

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

كاملا دركت ميكنم منم ٦ سال عقد بودم و اوضاع بد بود،هر طور شده بريد سر زندگيتون.اينجوري ارامش بهتون برميگرده

سلام فواره قشنگ رویاهای مامان و بابا من هر شب وهر روز در انتظار دیدن روی ماه تو هستم که حتی نمی دانم که جورابت آبیست یا صورتی نمی دانیکه چقدر بیتاب در آغوش گرفتن میوه  عشقم...نمیدانی چقدر میخواهمت انقدر که هرخواستنی برایم تمام شده و تو شده ای سر آغاز تمام ارزوهایم انگار تو پلی هستی میان من و ارزوهایم تو باشی به همه ارزوهایم خواهم رسید ..یکی یه دونه باغچه قلبم میدانی اگر بیای تمام ثمره عمرمان را به پایت خواهیم ریخت نکند نمیدانی مادر چقدر چشم انتظار توست اگر خدا را دیدی بگو مادر است دیگر دل دارد..چقد باید چشم انتظار جوانه زدنت باشم چقدر باید در انتظار تکان هایت در دلم باشم چقد باید منتظر شنیدن صدای قلب مهربونت باشم ...کاش این انتظار به سر آید و تو بیای تو بیایی جان مادر.هرچقدر باشد این انتظار به جان خواهم خرید چون میدانم شیرین ترین خواهی بود .مراقب دلت باش از همین حالا تا آخر دنیا سفیدو پاک بمونه .اونی که از الان تا خدا نگرانته( مامان).."ﺧﺪﺍی"ﻣﻦ ... ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﺪ... می ﮔﻮیند بزﺭﮔﺘﺮﻳﻦ ﺷﮑﺴﺖ، ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ... ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺷﮑﺴﺖ ﻧﺨﻮﺭﻡ ... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ"ﻗﺎضی ﺍﻟﺤﺎﺟﺎﺕ"می ﺧﻮﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻟﺘﻤﺎﺱ ﻫﺎﻳﻢ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﻳﺪﻩ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺗﻮ ﺭﺍ "ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺣﻤﻴﻦ"می ﺩﺍﻧﻢ، حتی ﺍﮔﺮ ﺳﺨﺖ ﺑﮕﻴﺮی... ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ... ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻥ"خدایی"... ﺍﻣﺎ ﻣﻦ... ﻣﮕﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﻭﻡ... ﻣﻦ ﺍﻣﻴﺪﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ... ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ... "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮب)..... تا آرام گیرد این قلب نا آرام من..... "خدای من".... به حضورت، به نگاهت، به یاریت نیازمندم..... سال هاست به این نتیجه رسیده ام که " تو " آن مشترک مورد نظری هستی که همیشه در دسترسی. اِلٰهي وَ رَبّي مَنْ لي غَیْرُکَ🙏🏼🙏🏼🙏🏼

دوران عقد از بدترین تایم زندگی مشترکه متاسفانه

پر از سوء تفاهمه اگه مانعی ندارید با یه جشن ساده برید زندگی‌تون

منصفانه تر این بود که هر کسی فقط  تاوان نفهمی خودش را میداد

تو عقد دعوا زیاده. نباید طولانیش کرد. سریعتر عروسی کن. و دست از مقابلع به مثل بردار

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

جفتتون بلد نیستین چجوری رفتار کنین و حرفاتونو بجا و مناسب بگین

اون از خونوادت میگه وقتی ک ارومتر شد بگو اینو بدون خونواده تو هم بی مشکل نیستن ولی هنر ادم اینه که کنار تفاوتها باهمدیگه خوب باشن نه که همه همون چیزی باشن که ما بخوایم ادمها عوض نمیشن که ما بخوایم حرصشونو بخوریم بخاطر ارامش من و زندگیمون بیا این بحثای خاله زنک و پوچ رو که از توش هیچی درنمیاد رو تموم کنیم

اون میگه شما میگی میشه میدون جنگ اینجوری درست نیست باارامش حرفاتو بزن یبار دوبار سه بار تا ایشالا جواب بده و شوهرتم از اشتباهش مطلع بشه 

چ ایرادی مثلا ..

مثلا میگه چرا وقتی من میام مامانت میره تو آشپزخونه 

من اول باید بهش سلام کنم میگم خب آشپزی میکنه تو آشپزخونه ، میگه نه بی ادبه مادرت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا میگه چرا وقتی من میام مامانت میره تو آشپزخونه  من اول باید بهش سلام کنم میگم خب آشپزی میک ...

اصلا واسش دلیل نیار

ایراد میگیره محل نده یا فوقش بگو تمدونم چرا

هی دلیل بیاری اون بدتر میکنه

كاملا دركت ميكنم منم ٦ سال عقد بودم و اوضاع بد بود،هر طور شده بريد سر زندگيتون.اينجوري ارامش بهتون ب ...

آخه وقتایی که تنها هستیم بیشتر دعوا میکنیم نه وقتی بقیه هستن ، میترسم بریم خونه خودمون هم چون تنهاییم همش دعوا باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40