2777
2789
عنوان

کاش معجزه شه

94 بازدید | 6 پست

من دیگه تو پریودی درد نکشم

لباسان کثیف نشن .کلی خونریزی تا 7 روز نداشته باشم 

میخوایم بریم مسافرت تاریخشم همون موقعس

واقعا شما چیکار میکنید که بهتر بگذرونید این دوره رو و کثیف نشید 

هربار سرم و امپول میزنم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

نوار بزرگ بگیر تافته مدل یلدا خوبه اگه خیلی اذیتی دوتا بزار از داروخونه هم یه بسته زیر انداز بگیر شبا پهن کن با خیال راحت بخواب قرص مفنامیک اسیدم خونریزی رو کم میکنه یه سونو هم بده شاید کیست داری

کمک خواستی اومدم.

منم دو روز اول میمیرم فقط شیاف دیکلوفناک و آمپول میزنم.

نوار بهداشتی زود زود عوض کن یا از اون بزرگا هس فک کنم پوشاک بچه باشن استفاده کن اگه خیلیه خون ریزیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شما بودم یه راهکار بهتون میدم عالیه

سه روز اول پریودی قیماق یا همون کاچی درست کن با روغن حیوانی یا روغن دنبه که داخلشم پودردارچین و زنجفیل وزعفران بریز با عسل یا نبات بخور

اولش بشدت خونریزی داری میری سرویس لخته های خون زبادی دفع میشه نگران نباش داره دیواره رحم رو پاکسازی میکنه و رحم رو گرم میکنه،دو سه ماه که انجام بدی تغییرات رو متوجه میشین بدون کوچکترین درد اصلا متوجه نمیشین کی پریود میشین چون درد پریودی به خاطر سردی رحمه،و پریودیتون ریتم مرتبی میگیره.و خونریزیتم متعادل میشه،نکته مهم اینجاست به هیچ عنوان در دوران پریودی مسکن نخوردید چون ریتم پریودی رو بهم میریزه و مسکنهایی که میخورید باعث تولید کیست میشه،به هیچ عنوان دوران پریودی خودتون رو نشورید فقط با دستمال ،سردی نخورید مثل لبنیات،ترشیجات،چون دقیقا بعدش متوجه میشین دردتون بیشتر میشه،درسته تجویزم سنتیو قدیمه اما باتوجه به سنتی بودنش واقعا جواب میده.☺️

و خدایی که در این نزدیکیست😊
منم مثل شما بودم یه راهکار بهتون میدم عالیهسه روز اول پریودی قیماق یا همون کاچی درست کن با روغن حیوا ...

میشه الان روزای قبل پریود بخورم کاچی

نمیتونم مسکن نخورم جنازه میشن

کمک خواستی اومدم.منم دو روز اول میمیرم فقط شیاف دیکلوفناک و آمپول میزنم.نوار بهداشتی زود زود عوض کن ...

قربونت

میشه الان روزای قبل پریود بخورم کاچینمیتونم مسکن نخورم جنازه میشن

میشه قبل پریودی هم بخوری،اما اصل دوران پریودیه که تاثیرشو میذاره،حالا دفعات اول هم کاچی بخور هم مسکن،دفعات بعد متوجه میشی نیاز بهدمسکن نداری.

و خدایی که در این نزدیکیست😊