2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیشب یا بهتره بگم 4 صبح دیگه داشتم غش میکردم خنده هم نمیذاشت بخوابم مامانم اومد در اتاق رو باز کرد م ...

وای منم دیگه خوابم برد🤣عه؟وای دیدی چه حسه گوهیه یهو مامانت بیاد تو اتاققق😐😂💔فدات مادررر دسته آقاتم درد نکنه😔😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
ای تف بهت 🤣🤣

میخوای بفرستمشون بیان خواستگاری تو🤭🤭🤭

فقط حواست باشه من قهقهه میزنم تو لبخند ملیح افتاد👎🏻 👎🏻

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

میخوای بفرستمشون بیان خواستگاری تو🤭🤭🤭فقط حواست باشه من قهقهه میزنم تو لبخند ملیح افتاد👎🏻 👎🏻

گمرووو بیشورر فقط پولداراشونا بفرس🤣🤣نه دیگه من قهقه میزنم که بیشتر دل ببرم😐💔🤣🤣🤣

وای منم دیگه خوابم برد🤣عه؟وای دیدی چه حسه گوهیه یهو مامانت بیاد تو اتاققق😐😂💔فدات مادررر دسته آقا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بالاخره ساعت چند خوابیدی والا الان دارم نگاه میکنم اون ساعتی که من خوابم برد تو همچنان با آنشرلی و بقیه داشتی حرف میزدی

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بالاخره ساعت چند خوابیدی والا الان دارم نگاه میکنم اون ساعتی که من خوابم برد تو همچنان ب ...

نه دیگه ننه من ۵ خوابیدم🤣با آنشرلی تو یه تاپیک دیگه دعوام شد جعرر😐😂

گمرووو بیشورر فقط پولداراشونا بفرس🤣🤣نه دیگه من قهقه میزنم که بیشتر دل ببرم😐💔🤣🤣🤣

اتفاقا یه خواستگار داشتم شاگرد نجاره سیاه سوخته و خیلی هم لاته اما آی دل دخترا رو برده متاسفانه تنها کسی که نتونست دلشو ببره من بودم اون هم فقط بخاطر اینکه من از لات ها بدم میاد و باهاش سر سنگین بودم و اون هم منو نپسندید چون قهقهه زدم پس حواست باشه قهقهه نزنی چون بدش میاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜

نه دیگه ننه من ۵ خوابیدم🤣با آنشرلی تو یه تاپیک دیگه دعوام شد جعرر😐😂

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میونه تون به هم خورد؟؟؟

اتفاقا یه خواستگار داشتم شاگرد نجاره سیاه سوخته و خیلی هم لاته اما آی دل دخترا رو برده متاسفانه تنها ...

عههههه؟پس باید زمینا‌گاز بزنم اینجوری نمیشه🤣🤣

عههههه؟پس باید زمینا‌گاز بزنم اینجوری نمیشه🤣🤣

لعنت بهت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداروشکر الان نصف شب نیست راحت میتونم بخندم