2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب یا بهتره بگم 4 صبح دیگه داشتم غش میکردم خنده هم نمیذاشت بخوابم مامانم اومد در اتاق رو باز کرد م ...

وای منم دیگه خوابم برد🤣عه؟وای دیدی چه حسه گوهیه یهو مامانت بیاد تو اتاققق😐😂💔فدات مادررر دسته آقاتم درد نکنه😔😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
ای تف بهت 🤣🤣

میخوای بفرستمشون بیان خواستگاری تو🤭🤭🤭

فقط حواست باشه من قهقهه میزنم تو لبخند ملیح افتاد👎🏻 👎🏻

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

میخوای بفرستمشون بیان خواستگاری تو🤭🤭🤭فقط حواست باشه من قهقهه میزنم تو لبخند ملیح افتاد👎🏻 👎🏻

گمرووو بیشورر فقط پولداراشونا بفرس🤣🤣نه دیگه من قهقه میزنم که بیشتر دل ببرم😐💔🤣🤣🤣

وای منم دیگه خوابم برد🤣عه؟وای دیدی چه حسه گوهیه یهو مامانت بیاد تو اتاققق😐😂💔فدات مادررر دسته آقا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بالاخره ساعت چند خوابیدی والا الان دارم نگاه میکنم اون ساعتی که من خوابم برد تو همچنان با آنشرلی و بقیه داشتی حرف میزدی

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

🤣🤣🤣🤣🤣🤣بالاخره ساعت چند خوابیدی والا الان دارم نگاه میکنم اون ساعتی که من خوابم برد تو همچنان ب ...

نه دیگه ننه من ۵ خوابیدم🤣با آنشرلی تو یه تاپیک دیگه دعوام شد جعرر😐😂

گمرووو بیشورر فقط پولداراشونا بفرس🤣🤣نه دیگه من قهقه میزنم که بیشتر دل ببرم😐💔🤣🤣🤣

اتفاقا یه خواستگار داشتم شاگرد نجاره سیاه سوخته و خیلی هم لاته اما آی دل دخترا رو برده متاسفانه تنها کسی که نتونست دلشو ببره من بودم اون هم فقط بخاطر اینکه من از لات ها بدم میاد و باهاش سر سنگین بودم و اون هم منو نپسندید چون قهقهه زدم پس حواست باشه قهقهه نزنی چون بدش میاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜

نه دیگه ننه من ۵ خوابیدم🤣با آنشرلی تو یه تاپیک دیگه دعوام شد جعرر😐😂

یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میونه تون به هم خورد؟؟؟

اتفاقا یه خواستگار داشتم شاگرد نجاره سیاه سوخته و خیلی هم لاته اما آی دل دخترا رو برده متاسفانه تنها ...

عههههه؟پس باید زمینا‌گاز بزنم اینجوری نمیشه🤣🤣

عههههه؟پس باید زمینا‌گاز بزنم اینجوری نمیشه🤣🤣

لعنت بهت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداروشکر الان نصف شب نیست راحت میتونم بخندم