2777
2789
عنوان

کتک خوردممممم

745 بازدید | 30 پست

گفتم با شوهرم دعوام شد با هم اشتی کردیم اومد دنبالم با هم رفتیم تو باغ 

وقت آبش بود تا شام درست کردیم و خوردیم  و وسیله ها را جمع کردیم و راه افتادیممم اومدیم خونه ساعت یک و ربع شد اومدم تو خونه به مامان و بابام سلام میکنم میکن سلام و زهرمار ...من با شوهرم بیرون بودم کار خلاف کردم ایا ....میگن مگه ما نگفتیم ساعت یازده و نیم خونه باش  باغش اتیش بگیره خدانکنه خیلی شوهرمو فحش داد واقعا فکر میکنن من بمونم چه اتفاقی میافته  میگن ما ابرو نگه داشتیم که هیچی بهتون نمیگیم در حالی که نه برای خودشون حتی برای منم ابرو نگه نداشتن پول دایی شوهرمو گرفتن بلد از ۵ ماه اینور و اونور و گوشی خاموش کردن جوری که پای شوهرم و اخرش پدرشوهرم اومد وسط اونم از ۲۱ تومن تازه ۱۹ تومنش را داده پول حلقه شوهرمو خود شوهرم داده وقتی شوهرم میاد خونمون بابام مسخرش میکنن کاری نبوده در حقش نکنن فقط مونده بزنن تو گوشش والا شورشو در اوردن منم گفتم چند روز پیش حالم بد شد با من از این حرفا نزنید فشار بهم وارد میشه میگه تو به من میگی گوه نخور داشتم میرفتم تو اتاق محکم زد تو سرم که سرم خورد تو در برگشت دوباره محکم زد تو سرم حتی کلیپسم شکست واقها حق کتک خوردن داشتم ؟؟ 

با این همه اتفاق من میتونم بابامو مثل قبل ببینم معلومه که نه 

متاسفانه اخلاقشون و طرز تفکرشون قدیمیه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آهههههههه

هیچی نتونستم بگم 

خدا دستتو بگیره عزیزدلم

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
لطفا فقط اتفاقات خونه رو به شوهرت نگوهمینو میتونم نصیحتت کنم چون فردا روزی میزنه سرتخدا عقل بده ب خا ...

آفرین 

دقیقا 

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

وقتی میبینی تعصب بیجا دارن رعایت کن تا بگذره عروسی بگیری 

اینا اگر فهم داشتند که دیگه آبرو اگر بخواد بره روز هم می‌ره 

اینا رخت و خواب را فقط تو شب می‌بینند اینطوری براشون تعریف شده 

برای عهد بوق و ما را نمیتونن درک کنن به والله رفتارهای اینا تو رابطا من و شوهرمم تاثیر گذاشته همش سر ...

به شوهرت بگو خانوادم خیلی خوبن اما تعصب دارند ولی من هواتو دارم 

بیا زودتر جمع و جور کن عروسی بگیریم