2821
2789
عنوان

اگ میشه بیاین

221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من تازه عضو شدم ولی خواننده خاموش بودم میدونم اکثرا میاین میگین تازه عضو شدی تاپیک زدی و فلان میخواستم بزارم یکم بگذره از عضویت ولی واقعا نشد حالم خیلی بده گفتم مشکلم رو بگم شاید شما آجیا تونستید کمکم کنید

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

دوستان من ۱۰ساله ازدواج کردم سنتی نه عاشقانه ب طرز  وحشتناکی عاشق هم بودیم در حد جنون همین الانم خیلیی عاشقمه  ی دختر ۴سال نیم هم دارم هیچ مشکل خاصی بینمون نیست خیلیم زندگی خوبی داشتیم و داریم اگر گند نزنه ب همه چی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکل اینه ک وقتی عصبی میشه اصلا حرف گوش نمیده اجازه دفاع نمیده سکوت نمیکنه ک منم حرف بزنم ۱۰سال همه اینارو تحمل کردم 

ی مدت پاش کرده بود تو یه کفش بچه دوم بیاریم من شرایط رو ندارم اصلا نمیخوام و بهش فکر نمی‌کنم سر همین موضوع بهونه دستش بود

هیچی همین موضوع گرفته بود دستش گذشت تا ۴ شنبه ب من گفت نرو خونه دوستت خیلی الکی هیچ دلیلی هم نداشت من رفتم و خبر دار شد ک رفتم دخترم دهن لقی کرد باورتون نمیشه چنان دعوایی راه انداخت دخترم مث بید میلرزید 

دخترم ک گریه میکرد دستشو گرفت انداختش تو اتاق ک صداش درنیاد بزور ولش کردم رفتم تو اتاق بچه فقط میلرزید

از ۴ شنبه حرف نمیزنه بزور دو کلام حرف بزنه غذاهم خوب نمیخوره میدونم عذاب وجدان داره ک باعث دعواشد

ببخشید ک طولانی شد❤️

بعد ک آروم شد مثل چی پشیمونه ولی‌راه بخشش اصلا وجود نداره بنظرم شغلش جوریه ک زیاد نمیبینمش وقتایی ک خونست هم الکی سعی میکنم بخوابم ک نبینمش چون شروع میکنه منت کشی 

جانتون سلامت تاپیک اول ک فقط سلام دادم این همه استقبال شد الان ک مشکل رو گفتم ماشالله خلوت😂

عزیزم چون تیکه تیکه نوشتید اگر از قبل تایپ کنید بهتره

بعد من متوجه نشدم سوالتون چی هستش الآن

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم چون تیکه تیکه نوشتید اگر از قبل تایپ کنید بهترهبعد من متوجه نشدم سوالتون چی هستش الآن

اخه نمیخواستم اذیت شید متن خیلییی طولانی میشد گفتم شاید حوصله نداشته باشید 

دخترمو چکارکنم! ن حرف میزنه ن غذا میخوره ن بازیگوشی سابق رو داره فقط همش میگه شما منو دوست نداری ک باعث شدم بابا دعوات کنه

اخه نمیخواستم اذیت شید متن خیلییی طولانی میشد گفتم شاید حوصله نداشته باشید دخترمو چکارکنم! ن حرف میز ...

عزیزم خب بچه حق داره ترسیده راستش من تجربه ندارم اما اگر نیاز بود از یه روانشناس کمک بگیرید

ولی به نظرم هم پدرش هم شما باید باهاش صحبت کنید

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم خب بچه حق داره ترسیده راستش من تجربه ندارم اما اگر نیاز بود از یه روانشناس کمک بگیریدولی به نظ ...

مرسی از وقتی ک گذاشتی دوستم انشالله ب هرچی میخوای برسی 😘😘😘😘