2777
2789
عنوان

چراا این طوری شد حقم نبود واقعا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 61 پست

من تازه امروزفهمیدم بدون اون نمیتونم. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشدبرگرده، امشب شب بدیه، خخیییلی بد، باورم نمیشه، فول داده بودناراحتم نکنه، اشکمودرنیاره اما..... 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
می‌فهمم که چقدر سخت بوده و چقدر تلاش کردی تا این رابطه رو نگه داری. این که احساس کنی کوچیک شدی و بی‌ ...

مث مرده هاشدم تو تایم امتحاتام بود دوتا از درسامو افتادم

دوباره باید برشون دارم 

حوصله هیچی ندارم 

روزا باز حالم خوبه 

ولی شبا 

امان از شبا و دلتنگیش

تمام سعیو کردم که نره چه قد به دوستش گفتم گفتم تو حرف بزن باهاش چش شده اخه 

کارشو به یکی کله گتده گفتهم گفت باشه میندازم این ور زنگ زدم که بگم

ولی حتی جواب نداد  اخرم گوشیو داد دوستش ج بده بگه این خط واگذار شده به دروغ۰🫠🫠

اصلا نمیتونم باور کنم یهو چطو سنگدل شد

دعوا میکردیم همیشه اون بود می اومد از دلم در می اورد با این که من مقصر بودم نمیدونم یهو چی شد

حالم باهاش خیلی خوب شده بود 

ولی الان....

مث مرده هاشدم تو تایم امتحاتام بود دوتا از درسامو افتادمدوباره باید برشون دارم حوصله هیچی ندارم روزا ...

چزایهوهمه چی بدمیشه؟ 

من تازه امروزفهمیدم بدون اون نمیتونم.

من دوسال دوسش داشتم که یهو خودش اومد و پیشنهاد داد.

این قد خوش حال بودم حد نداشت

به قدری خوب رفتار میکرد و ادا عاشقا رو در می اورد که الان دارم دیوونه میشم چجوری تغییر کرد

اتفاقا بار اول همیشه دردناکتره بار بعدی درش کمتره ..و وقتی درش کلا از بین میره ک یادبگیری اولیت اول ...

خیلی همیشع سعی کردم وارد روابط نشم مگر با ادمش

حس کردم این همونه 

کاش هیچ وقت شروع نمیسد

من دوسال دوسش داشتم که یهو خودش اومد و پیشنهاد داد.این قد خوش حال بودم حد نداشتبه قدری خوب رفتار میک ...

کاش یه ساعت بودزمانوبرمیگردوندبه اولین روزی که درخواست دادن، روزی که خواسته یاناخواسته فهمیدیم دل دادیم

وارد رابطه های پوچ نشین کل انرژی تونو میگیره ‌...

نمیشه پیش بینی کرد.من خیلی سعی کردم بشناسمش بعد حتی برم حضوری ببینمش.

همه چی خوب بود نمیدونم خدا دید خوش حالم گف لابد پرو میشه😔💔

اتفاقا بار اول همیشه دردناکتره بار بعدی درش کمتره ..و وقتی درش کلا از بین میره ک یادبگیری اولیت اول ...

خییلی دردناکه، یکی ازحصارت عبورکنه، ولی بعدحصاری دورخودش بکشه غیرقابل نفوذ🖤😭🥀

خیلی همیشع سعی کردم وارد روابط نشم مگر با ادمشحس کردم این همونه کاش هیچ وقت شروع نمیسد

الان هم چیزی نشده ب خودت حق بده ک ناراحت باشی و سوگواری کن ..نزار رو دلت بمونه ،اشک و گریه برای تحمل این شکست و غم لازمه و بهت کمک میکنه 

ولیییی بعدش بلند شو و عبرت بگیر دیگه نزار کسی با احساساتت و قلبت بازی کنه .هر آدمی این روزها رو تجربه کرده ..ولی مهم بعدشه ..

دیگه ب هر بی سرو پایی اعتماد نکن 🩷

لطفا لایک نکنید .سپاس
اصلا جواب نمیداد فقط حرف خودشو زدو رفت هرچی خاهش کردم بدترین شب زندگیم بود تا صبح گریه کردم صبم بالا ...

میشه فراموش کرد؟