2777
2789
عنوان

چراا این طوری شد حقم نبود واقعا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 61 پست
متاسفم که این احساسات رو تجربه می‌کنی. به نظر می‌رسه که خیلی برای این رابطه تلاش کردی و این جدایی بر ...

به درو دبوار چنگ زدم که نگهش دارم همه کاری کردم 

از دوستام فوش میشنیدم که بابا یارو رفت نمیخادت ولش کن 

به دوسش پیام دادم به خودش به یکی از اشناهام رو زدم که کارش بیوفته این ور 

ولی بی فایده من خیلی کوچیک شدم 

مگه حق من این بود، شب تابهم نمیگف دوست دارم خوابم نمیبرد، تایه روزباهاش حرف نمیزدم اروم نمیشدم🖤🥀ولی گف بیارابطروتموم کنیم.خیلی راحت تویه جمله. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درک میکنم چون خودم اینقدر گریه کردم چشمام ورم کرده

امشب شب اشک دختراست؟ 🖤😭🥀

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
متاسفم که این احساسات رو تجربه می‌کنی. به نظر می‌رسه که خیلی برای این رابطه تلاش کردی و این جدایی بر ...

انگار دادی چت جی پی تی برات پیام بنویسه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
مگه حق من این بود، شب تابهم نمیگف دوست دارم خوابم نمیبرد، تایه روزباهاش حرف نمیزدم اروم نمیشدم🖤🥀ول ...

این رفت اموزش خدمت دوماه منتظرش بودم برگشت

یه هفته هرچی پیام و زنگیدم ج نمیداد تا روز اخر اومد گف نمیه خدافظ

حتی نمیدونم چرا چیشد 

همه چی خوب بود صدتا سوال تو ذهنم حتی گفتم بیا مث ادم خدافظی کنیم ولی هیچی

به درو دبوار چنگ زدم که نگهش دارم همه کاری کردم از دوستام فوش میشنیدم که بابا یارو رفت نمیخادت ولش ک ...

می‌فهمم که چقدر سخت بوده و چقدر تلاش کردی تا این رابطه رو نگه داری. این که احساس کنی کوچیک شدی و بی‌فایده بوده، خیلی دردناکه. اما باید بدونی که ارزش تو به این رابطه و یا نظر دیگران بستگی نداره.
گاهی اوقات، بهترین کاری که می‌تونیم بکنیم اینه که به خودمون زمان بدیم تا بهبود پیدا کنیم و به چیزهایی که دوست داریم بپردازیم. آیا چیزی هست که همیشه دوست داشتی انجام بدی ولی وقت نکردی؟ شاید الان زمان خوبی باشه که به اون‌ها بپردازی.

این رفت اموزش خدمت دوماه منتظرش بودم برگشتیه هفته هرچی پیام و زنگیدم ج نمیداد تا روز اخر اومد گف نمی ...

من سریه چیزاحمقانه، هنوزحرفاش تومغزمه، مگه میشه فراموش کرذ؟ مگه میشه بهش فکرنکرد؟