2777
2789
عنوان

موندیم بیرون😂

374 بازدید | 8 پست

باهزاربدبختی راضیشون کردم بریم بیرون چون اومدیم روستا خونه مادربزرگمون همه خوابن کلیدارم اشتباهی برداشتیم 

خونه اونیکی مادربزرگمم هستا اما داداش کوچیکم مونده اینجا😂

مامانمم بخاطر داداشم نمیاد اونجا😂💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

چی شد الآن؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
چی شد الآن؟

هیچی مامانم داره سکته میکنه داداش کوچیکم تنهاست بیدار شه دیوونه میشه

اینجا ام سگشونو آزاد گذاشتن تو حیاط

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شما تو حیاطین ؟😦😦😦😶

نه جلوی خونه ایم بیرون 

وای بچههع پشت بومی جایی نمیشه برین

نه باغ دارن نمیشه 

نه باغ دارن نمیشه

نم داداشت چن سالشه 

ولی مگ مامان بزرگت خونه نیس

اگ بچس ک بیداررشه نباشین سگم آزاد دور از جون لکنت نگیره

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

نم داداشت چن سالشه ولی مگ مامان بزرگت خونه نیساگ بچس ک بیداررشه نباشین سگم آزاد دور از جون لکنت نگیر ...

زنگو زدم ممنون