2777
2789
عنوان

اپلیکیشن کره فا🤔

2228 بازدید | 17 پست

بچها قسمت های سریال رو ک دانلود میکنم نه دوبله داره ن ترجمه پخش آنلاین هم ک میخوام ببینم قسمتی نمیاره برام

کره دوست هااا بیاین بهم بگین چجوری باید ببینم؟🥲

اسم کاربریم یعنی《دختر بدنساز》البته از اون بدنسازایی که بدنمو با غذا میسازم😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلیکس دراما رو دانلود کن خوبه

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
برا این اشتراک خریدم🥲

شتتت‌..فیلیکس دراما اشتراک نمیخواد بخری ...نمیدونم من از اول با همین برنامه بودم ...

قبلشم چنلا تلگرام

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
شتتت‌..فیلیکس دراما اشتراک نمیخواد بخری ...نمیدونم من از اول با همین برنامه بودم ...قبلشم چنلا تلگرا ...

میخواستم ببینم کسی میدونه پخش آنلاین رو چجوری قسمتیشو ببینم

ک کسی نظر نداد🥲

میخواستم ببینم کسی میدونه پخش آنلاین رو چجوری قسمتیشو ببینمک کسی نظر نداد🥲

نمیدونمم

میخواستم ببینم کسی میدونه پخش آنلاین رو چجوری قسمتیشو ببینمک کسی نظر نداد🥲

من مووی باکس دارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هانی من خیلی وقته استفاده نکردم😭💔🙂 شاید باید زیرنویسشو جدا دانلود کنی؟ اونجا هیچ لینک دانلود زیرنویسی نداره؟

چون فکر کنم زیرنویس چسبیده نبودن

ببین نگاه کن اونجا که میزنی رو دانلود برای بعضی سریال ها دو نسخه وجود داره

زیرنویس چسبیده و زیرنویس جدا 

خب اون چسبیده ها رو که دان میکنی هم ترجمه نداره؟

🫶

هانی من خیلی وقته استفاده نکردم😭💔🙂 شاید باید زیرنویسشو جدا دانلود کنی؟ اونجا هیچ لینک دانلود زیرن ...

پخش آنلاینشو چجوری قسمتی ببینم؟؟ میزنم پخش آنلاین مثلا قسمت آخرشو آنلاین نشون میده

پخش آنلاینشو چجوری قسمتی ببینم؟؟ میزنم پخش آنلاین مثلا قسمت آخرشو آنلاین نشون میده

هانی ببین کنار اون علامته که پنج ثانیه میره جلو یه علامته اون رو بزنی میره قسمت بعدی 

مشکلت بازیرنویس حل شد؟

وای ببخشید لاو من خودم خیلی وقته استفاده نکردم فکر نمیکردم به مشکل بر بخوری وگرنه پیشنهاد نمیدادم ببخشید💕💕💕😭🙂

🫶

هانی ببین کنار اون علامته که پنج ثانیه میره جلو یه علامته اون رو بزنی میره قسمت بعدی مشکلت بازیرنویس ...

اشکال نداره عزیزممم مووی باکس رو دان کردم❤️

فقط سریال عروسی غیر ممکن رو دیدی؟؟

اشکال نداره عزیزممم مووی باکس رو دان کردم❤️فقط سریال عروسی غیر ممکن رو دیدی؟؟

نه هنوز دانلودش کردم ولی ندیدمش😂😂😂

فعلا یه سریال دیگه دارم میبینم 

همینطور سریال رو هم دانلود میکنم یادم میره قبلیا رو ببینم😭😂

🫶