2777
2789
عنوان

کسی کبدش چرب بوده

132 بازدید | 15 پست

برامن نوع یکه. دکتر گفت زیاد مهم نیست ولی خودم نگرانم. این شربتا ک توی اینترنت میفروشن بنظرتون موثره؟ کسی با روشای گیاهی خوب شده میشه بمنم بگه چجوری پاکسازی کنم کبدمو

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

وقتی یکه یعنی خوبه نری ازین چرت و پرتا بریزی تو شکمت بزنی اون یکی چشمتم کوری کنی

فقط پیاده روی اب خوردن غذا و رژیم سالم

ازمایش بده تف کن رو من اگه خوب نشدی

برو ی دکتر تغزیه قشنگ 

.

عزیزم من یه مشکل دیگه داشتم اصلا و سونو دادم گفتن کبد چربه اونم نوع۲ ۲۶سالمم هست

گرید۳ بده مال ما زیاد نیست

دیگه باید رعایت کنیم چربی و شکر اینا رو کم کنیم ورزش کنیم حتی شده پیاده روی...حتی یه جا دیدم آب یخ هم مضره برای کبد چرب

دلی که رحمه زخمه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی یکه یعنی خوبه نری ازین چرت و پرتا بریزی تو شکمت بزنی اون یکی چشمتم کوری کنیفقط پیاده روی اب خور ...

اره دکتره هم گفتش نوع یکو همه دارن بهم داروام نداد هیچی.

میگفتن سرکه سیب رو بالیمو مخلوط کنی ناشتا بخوری خوب میشی بنظرت خوبه یا استفاده نکنم

عزیزم من یه مشکل دیگه داشتم اصلا و سونو دادم گفتن کبد چربه اونم نوع۲ ۲۶سالمم هستگرید۳ بده مال ما زیا ...

منم بخازر یچیز دیگه رفتم و اینو فهمیدم. ب مرور زمان بیشتر نمیشه؟ من همش استرس دارم بیشتر شه. ب شما چیزی نگف بخوری دارویی چیزی نداد

منم بخازر یچیز دیگه رفتم و اینو فهمیدم. ب مرور زمان بیشتر نمیشه؟ من همش استرس دارم بیشتر شه. ب شما چ ...

گلم استرس خیلی بده خودت رو اذیت نکن چیزی نمیشه رژیم سالم بگیری پیاده روی بری حله

نه عزیزم من دنبالشو نگرفتم زدم توی نت که چکار کنم و نکنم براش خوبه خودمم به پیاده روی علاقه دارم...خداروشکر مشکلی هم نبوده تا الآن

دلی که رحمه زخمه💔
گلم استرس خیلی بده خودت رو اذیت نکن چیزی نمیشه رژیم سالم بگیری پیاده روی بری حلهنه عزیزم من دنبالشو ...

چشم منم سعی میکنم اصن برم باشگاه تایم خالی هم دارم اتفاقا. مرسی 

گلم استرس خیلی بده خودت رو اذیت نکن چیزی نمیشه رژیم سالم بگیری پیاده روی بری حلهنه عزیزم من دنبالشو ...

چشم منم سعی میکنم اصن برم باشگاه تایم خالی هم دارم اتفاقا. مرسی 

سلام 

بهترین روش درمان همین طب سنتیه 

پدر من بعد ۸ سال دوندگی بالاخره باهمین روش درمان شد 

آنلاين ویزیت شدن و شرح کامل گرفتن و دارو(پک کامل پاکسازی) فرستادن واسمون و خداروشکر الان بعد ۳ سال هیچ گونه مشکلی واسشون پیش نیومده .اگه خواستین من شمارشون رو بهتون میدم 

سلام بهترین روش درمان همین طب سنتیه پدر من بعد ۸ سال دوندگی بالاخره باهمین روش درمان شد آنلاين ویزیت ...

اگ ممکنه شماره رو بدین و عکس و اسم پک درمانی رو اگه میشه اینجا بزارین

اگ ممکنه شماره رو بدین و عکس و اسم پک درمانی رو اگه میشه اینجا بزارین

خب ببینید .ایشون میگفتن هر کسی گرید و شرایط درمانش با دیگری متفاوته

بعد اینکه ۲ سال پیش بود عکس ندارم 

ققط یادمه ۳ تا شربت . دو بسته کپسول .دو بسته دمنوش .پودر پاکسازی و روغن مخصوص خوراکی بود

بفرمایید گلم 

۰۹۳۸۶۸۴۶۵۲۷

خب ببینید .ایشون میگفتن هر کسی گرید و شرایط درمانش با دیگری متفاوتهبعد اینکه ۲ سال پیش بود عکس ندارم ...

خیلی ممنونم تو واتساپ یا تلگرامم میتونم بهشون پیام بدم؟ از کدوم شهر ارسال میکنن نمیدونین؟

خیلی ممنونم تو واتساپ یا تلگرامم میتونم بهشون پیام بدم؟ از کدوم شهر ارسال میکنن نمیدونین؟

نمیدونم

باهاشون تماس بگيريد راحت تر میتونید مشکلاتتون رو بیان کنید .شمارشون رو بزنید اگه تلگرام داشتن که خب میتونید ارتباط بگيريد.اما من مطمئن نیستم از اینکه واتساپ یا تلگرام داشته باشن

فکر کنم از خراسان شمالی بودن