2777
2789
عنوان

دخترم خیلی گریه میکنه خستم کرده

261 بازدید | 18 پست

۲ سال و ۳ ماهشه از وقتی از شیر گرفتمش کلی لجباز و بهونه گیر شد سر هر چی انقد گریه میکنه انقد غر میزنه 

وقتی خوابش میاد کلی اذیت میکنه

امروز دیگه واقعا بریدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدردیم دختر من ۲ سال و ۸ ماهشه و همچنان همینطورهسردر میشم انقد جیغ میزنه گریه میکنه

وای چ خوبه یکی بفهمتت 

میبینی آخه چرا اینجورین چیکار کنیم واقعا امروز انقد‌گریه کردم خودمم بعد شوهرم خسته اومده خونه میدونم خسته اس ولی برگشته میگه برای چی برای من قیافه میگیری بخدا نمیخام براش قیافه بگیرم فقط واقعا حالم گرفته است

منم پسرم گرفتم ده روز شده بازم گریه می‌کنه شبا وروزا پشیمون شدم چرا گرفتمش

دختر من ۲۰ روز بی تابی شدید کرد تا یکم آروم شد من ک به غلط کردن افتادم چرا بهش شیر دادم کاش شیر خشک میدادم میگفتم.تلخک زدی؟

فک کن چیزی که عاشقش هستی ازت بگیرن گریه نمیکنی بچه ها عاشق م م ه هستن 😝

😂آره عزیزم ولی ۵ ماه میشه از شیر گرفتم .میدونی بد شیر خیلی گریه کرد و لجبازی انگار شد جزو اخلاقش

پسر من دوسال 4 ماهشه. بعصی وقتا نمیدونم چرا دیوونه میشه گازم میگیره چیزی دستش باشه پرت میکنه چنگم می ...

دختر من گاز نمیگیره ولی وسیله پرت میکنه آدمو میزنه اخم میکنه کلی جیغ میزنه خیلی بداخلاق

وای چ خوبه یکی بفهمتت میبینی آخه چرا اینجورین چیکار کنیم واقعا امروز انقد‌گریه کردم خودمم بعد شوهرم ...

عزمزمه

درک میکنم

این روزها که هوا گرمه سعی کن ببریش بیرون که خسته شه بیاد خونه بخوابه

مثلا تا یه پارک نزدیک 

عزمزمهدرک میکنماین روزها که هوا گرمه سعی کن ببریش بیرون که خسته شه بیاد خونه بخوابهمثلا تا یه پارک ن ...

اتفاقا میبرم.

امروز ام وقتی از خونه مادرم اومد چون خیلی خسته بود تو ماشین خوابید وقتی اومدیم خونه چون خوابش نصفه شد کلی گریه کرد

اتفاقا میبرم.امروز ام وقتی از خونه مادرم اومد چون خیلی خسته بود تو ماشین خوابید وقتی اومدیم خونه چون ...

البته حرف مفت زدم خخخخ

خودم امروز دخترم بردم بیرون. اونجا گریه کرد بستنی میخوام. تو مغازه گریه میکرد آدامس هم میخوام

باز گریه کرد بغلم کن. باز کفشاش درومد گریه میکرد اینطوری پام نکن

با خواهرش چندبار دعواش شد گریه کرد

اومدیم خونه گریه میکرد غذا میخواست

بعد باز شدیدا خوابش میومد و ...

بالاخره خوابید ساکت شد 🤣