2821
2789
عنوان

شغل آینده

63 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها امیدوارم حال همه تون خوب که نه بلکه عالی باشه

دوستان من دبیرستانی رشته انسانی هستم

سال بعد کنکور دارم

راستش هدف اولم معلمی بود اما الان این به نظرم رسیده که دیپلم رو بگیرم و درس رو بزارم کنار با این وجود که درسم عالیه

و برم سمت آرایشگری آخه دوست دارم میکاپ آرتیست بشم و الآنم همتون میدونید از معلمی پردرآمد تره و همچنین طراحی دوخت منظورم خیاطیه 

و اینکه هنر رو هم که از بچگی عاشقش بودم ادامه بدم آخه طراحی صورت رو هم خیلی دوست دارم

بنظرتون کار درستیه؟

لطفاً بزرگتر ها و کسانی که این راه ها و رفتین راهنماییم کنید که خیلی به کمکتون نیاز دارم ممنون عزیزان

عزیزم اولویتت درس و تحصیل باشه.

اول کنکورتو به یه جای خوبی برسون و تو یه رشته نسبتا خوبی تحصیل کن ، بعد حین تحصیل،برو سمت هر مهارتی که علاقه داری. 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

داری اشتباه میکنی به نظرم تو فرهنگیانتو قبول شو یه درآمد ثابت داشته باش ارایشگری رو میتونی کنارش ادامه بدی 

من دوست دانشجو معلم داشتم میگفت درسامون سنگین نیست همون شب امتحانی میشه راحت پاس شد 

ارایشگری خوبه اما مدرکم مهمه یعنی تو این دور و زمونه دیپلم موندن صورته خوبی نداره باز خودت میدونی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هدف از کار کردن پول درآوردنه . اگه فکر میکنی یه میکاپ آرتیست موفق میشی پس بدون شک برو دنبالش . صبر هم نکن یعداز دیپلم بری ، از همین تابستون شروع کن دوره هاشو ببین .

در کنارش دانشگاهم میتونی بری لیسانس هم داشته باشی .

عزیز منم کنکوریم حالا هرچی قسمته ولی من از خیلی ها اینجا شنیدم ارایشگری هم خسته کننده است هم همه توش به درامد بالا نمیرسن ما حتی یکی از فامیلای نزدیکمون بعد ۳_۴ سال ول کرد نتونست تحمل کنه.به نظرم ارایشگری  اعتماد به نفس بالا و یه زبون درازم میخواد که من ندارم😅

عزیز منم کنکوریم حالا هرچی قسمته ولی من از خیلی ها اینجا شنیدم ارایشگری هم خسته کننده است هم همه توش ...

با نظرت موافقم عزیزم ولی برای پر درآمد بودن هم باید آرایشگاه جای خوبی باشه