2777
2789
عنوان

رنگ چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 91 پست
برعکس من که موی بور چش ابرو بور و رنگ چش عسلی همیشه عاشق مشکی و مو مشکی ام

هیچکس از خودش راضی نیست انگار😂😂😂

ولی خصوصیات ظاهریتون خصوصیات ظاهری ایده آل منه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا ک بزرگ شدی عاشق رنگ چشات باش مشکی خیلی خوشکلهپدربزرگم چشماش آبی خوشکل مادربزرگم طوسی نه بچه هاش ...

آره الان رنگ چشمهام رو دوست دارم. 

چه پدربزرگ و مادربزرگی😍😍

حتما جوانیهاشون خیلی خوشگل بودن😍

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

آره الان رنگ چشمهام رو دوست دارم. چه پدربزرگ و مادربزرگی😍😍حتما جوانیهاشون خیلی خوشگل بودن😍

پدربزرگم خیلی خوشکل بوده   ولی مادربزرگم خوش هیکل و قد بلند بوده چهرش خیلی قشنگ نیست رنگ چشاش خوشکل بوده     

خخخ من چهرم شبیه جیجی حدید و معروفم به جی جی ولی اصلا خودمو دوسندارم

من مامانم میگه ته چهرهم  خصوصا چشمهام شبیه آشا مهرابی هستش ولی بنظر خودم شبیهش نیستم شاید چشمهام فقط

پدربزرگم خیلی خوشکل بوده ولی مادربزرگم خوش هیکل و قد بلند بوده چهرش خیلی قشنگ نیست رنگ چشاش خوشکل ...

پپسپس خوشبحال مادربزرگتون چقدر با وجود پدربزرگتون پز میداده  

همیشه یکی از خاطراتش اینه ک روم نمیشده همراه پدربزرگتون راه برم از بس خوشکل بوده

آخی😂😂😂

فکر کنم الان هم خوشگلن